AMESTO |  BEYOND

Fullbooket!


 13. SEPTEMBER KL 12.30 - 17.00  PÅ LATTER (AKER BRYGGE)

FOR HVEM: LEDERE OG BESLUTNINGSTAKERE
  

Customer experience in the age of turbulence

På sitt beste er det å være leder en gigantisk opptur. Blodet bruser, du ser motorveier av muligheter og problemene som dukker opp er bare sand i skoene.

Men av og til … er det bare ensomt. For uendelige muligheter krever like mange valg, og du som leder må manøvrere riktig - og raskt. Skal du være riktig posisjonert i morgen må du ha tatt hundrevis av gode valg i går. Og helst skal de fleste av dem være innsiktsbaserte prediksjoner om fremtiden.   

Amesto Beyond er en annerledes konferanse, det er derfor vi kaller den Beyond. Vi har samlet intelligente ledere, annerledes tenkere, spesialister og utfordrere for å hakke løs på kundeopplevelsen med 360 graders vinkel. Fordi vi tror at den som har den beste kundeopplevelsen «takes it all».

Så hva tenker og gjør de beste, de største, de modigste, de minste, de utradisjonelle og globale? Det er temaet på Amesto Beyond i år.


NÅR:     13. september 2018, klokken 12.30 - 17.00. Deretter mingling, vin og snacks.
HVOR:      Oslo (Latter, Aker Brygge)
FOR HVEM:     Ledere og beslutningstakere
PRIS:     Gratis
       
      Ved spørsmål, kontakt oss på event@amesto.no

Presentasjoner

Her kan du laste ned presentasjonene som ble holdt på Amesto Beyond.

KEYNOTE SPEAKERS:

"Life in the Matrix and Ultra Modern Firms"

Dr. Kjell Nordström er en av verdens mest etterspurte foredragsholdere. Bøkene hans er oversatt til 25 språk og ligger på topp-listen over tidenes viktigste utgivelser. Han er tilknyttet Institutt for internasjonal virksomhet ved Handelshøyskolen i Stockholm hvor han forsker på områder innenfor bedriftsstrategi, multinasjonale organisasjoner og globalisering.

For Nordstrøm er det å være spesiell bra og det å være annerledes livsnødvendig: For å skape noe nytt må du se hele verden, uten grenser. Du må bruke talentet ditt og ikke la deg begrense av de tradisjonelle rammene. 45 minutter med Kjell Nordstrøm er som å stå på en solvarm strand i Thailand, med tærne i vann samtidig som du får hele biblioteket i Alexandria intravenøst i kroppen. Han er direkte, intelligent, kunnskapsrik, utfordrende, nytenkende, analyserende og ikke minst enormt engasjert. Dette vil du ikke gå glipp av!

«Traditional roles, jobs, skills, ways of doing things, insights, strategies, aspirations, fears and expectations no longer count … We cannot have business as usual. We need business as unusual. We need different business, We need innovative business. We need unpredictable business. We need surprising business. We need funky business.»

Kjell A. Nordström

“Living the change – rediscovering the soul of Microsoft” (describing “leadership in the fast lane” with Microsoft vs the more traditional co’s)

Kimberly Lein-Mathisen er adm. dir. i Microsoft Norge. Hun er amerikansk og utdannet med en MBA fra Harvard Business School samt en Bachelor of Science in Engineering fra Universitet i Illinois. Kimberly Lein-Mathisen er også styremedlem i Abelia og i NHST med over 20 års ledererfaring fra ulike, tradisjonelle industrivirksomheter innen farmasi og forbruksvarer. Hun kom til Microsoft for drøyt halvannet år siden fra stillingen som adm. dir. i Lilleborg.  

Kimberly Lein-Mathisen har et særlig sterkt engasjement for digital transformasjon innen sektorer og virksomheter som understøtter hele samfunnets omstillingsevne og en bærekraftig velferd. Hun brenner for å gjøre norske virksomheter relevante og konkurransedyktige internasjonalt, i en tid der trendene og teknologien ikke kjenner landegrenser. 

Hvordan dytte en kjempe?

Israr Khan i Aprila Bank skal snakke om "Fra klikk til kunde på 3 sekunder"

Digitalisering gir uante muligheter for mer intuitive, effektive og moderne bank- og finanstjenester. Ikke bare i fremtiden, men allerede i dag! Men er digitalisering av eksisterende produkter og tjenester nok? Bør vi ikke benytte de nye mulighetene til å skape helt nye produkter, tjenester, prosesser og forretningsmodeller? 

Israr har bakgrunn som fagleder for digitalisering av DNBs tjenester rettet mot personmarkedet, bedriftsmarkedet og storkunder. Han har vært med på lanseringen av dagligvarehandel på nett og er nå CDO og en av gründerne bak Aprila Bank.  

Aprila Bank er en nyetablert bank for småbedrifter. De åpnet de virtuelle dørene sine i April. Den unike distribusjonsstrategien skapte dønninger i bransjen fordi utfordrerbanken har en heldigital tilnærming til en av Europas største utfordringer: Økonomisk vekst.

Know them to please them

Anna Kirah skal snakke om "Customers first. Know them, please them, innovate, adapt and repeat".

Anna er utdannet designantropolog og psykolog. Hun er kjent for å være den som snudde Microsofts tilnærming til brukervennlighet opp ned og skapte en helt ny måte å utvikle programmer og tjenester på.

Anna har lang og bred erfaring fra multinasjonale selskaper verden rundt og er internasjonalt anerkjent for sitt arbeid knyttet til brukervennlighet innen design, innovasjon og organisatorisk endring. «For å sette kundens behov først, må man vite hvem kunden faktisk er». Hun kaller dette for en menneske-sentrert tilnærming til endring og innovasjon.

Foto: Kai Myre

Den egentlige kundeopplevelsen

Oddvar Johnsen skal snakke om ansatte som ambassadører. "Glem hva de sier, det er hvordan de sier det som er viktig". 

Oddvar ble kåret som årets nykommer av Confex i 2013. Siden den gang har det bare gått oppover.  Oddvar brenner for kommunikasjon og formidlingsevne. I dette foredraget ser han på de «glemte», men helt avgjørende bitene av en spektakulær kundereise. Han lærer deg triksene du trenger for å få gjennomslag. I tillegg skaper han alltid latter i salen, men også refleksjon. Kommentarer som «jeg lo så jeg grein», «helt fantastisk! Det beste foredraget jeg har vært på», og «jeg vil ha mer av ham» er kommentarer som går igjen.

Oddvar jobber med seminar og lengre oppdrag innen salgsutvikling og kundeservice. Han er tidligere Seniorkonsulent i Lindorff med ansvar for sertifiseringsprogram ihht kompetansekrav. Han har også vært leder for kursavdelingen i Vivaldi Personell og jobbet som salgssjef i AR Data.

Lyst til å være utstiller?


Vi har begrenset med utstillerplasser som er forbeholdt våre partnere. Er du partner og ønsker å stille med stand?


Send en forespørsel

Amesto  | logo

Toptemp logo

Adresse for dagen

Latter, Aker brygge
Holmens Gate 1, 0250 Oslo

Spørsmål?

+47 40 28 50 75

Ønsker du å sette deg på venteliste?

Til registrering

Våre partnere

BX Software AS

www.bxsoftware.no

Vi hjelper bedrifter å jobbe smartere, spare penger og få kontroll på lager og logistikk.

Jan Tore Sletta
jantore@bxsoftware.no
Tlf. +47 404 18 939

Leger Uten Grenser 

www.legerutengrenser.no  

Leger Uten Grenser er en nøytral og uavhengig medisinsk hjelpeorganisasjon som redder liv og lindrer nød. Vi hjelper dem som trenger det mest – uansett hvem, uansett hvor, uansett hvorfor. 

Amesto er veldig stolte samarbeidspartnere med Leger Uten Grenser.

Unit4 Current

www.unit4.no

Unit4 utvikler programvarer for prosjekt- og tjenesteorienterte virksomheter med hovedvekt på store og mellomstore organisasjoner.

Jon Vegusdal
jon.vegusdal@unit4.com
Tlf. +47 468 00 620

DNB

www.dnb.no/bedrift

Vi er norske, og vi er internasjonale. Vi er tradisjon og innovasjon. Vi er en partner i singelliv, familieliv, dagligliv, næringsliv og samfunnsliv. Vi er her for de små detaljene og de store spørsmålene. Hver dag knytter vi mennesker og ideer sammen med kunnskap og kapital. 
Vi jobber for at du skal få en enklere hverdag. Som Norges største bank og et av Nordens største finanskonsern, tilbyr vi et komplett tilbud av finansielle tjenester gjennom mobil, nettbank, bankkontorer og internasjonale kontorer.

Vi er her. For at du skal være i forkant.

Ole Fredrik Mørck
Telefon: +47 950 80 644
ole.fredrik.morck@dnb.no

Integrasjonspartner

www.integrasjonspartner.no

IntegrasjonsPartner BITS AS tilbyr programvareløsninger som håndterer integrasjon mellom bedrifters forretningssystem og andre interne eller eksterne systemer. I tillegg leverer vi forretningsapplikasjoner for mobil og nettbrett, samt portal- og netthandelsløsninger - alt integrert med forretningssystemet! 
Vi har spesialisert oss på EDI, eFaktura B2C og B2B på en rekke formater, og en rekke ulike typer logistikk- og regnskapsintegrasjoner.

Henning Andre Hansen 
Tlf: +47 69 70 15 50
henning.hansen@integrasjonspartner.no 

 

Gurusoft

www.gurusoft.no

Gurusoft Ecommerce fra Netthandelsbyen Sandefjord er fullintegrert med Visma.net (og lokomotivene Business og Global) via nordens råeste Visma integrasjon.
Med egne sertifiserte Visma utviklere og netthandelserfaring fra selskaper som Komplett, Also, Netshop og så videre fra Sandefjord, er vi et ledende netthandelshus! Sammen med Amesto har vi noen av de mest avanserte netthandelsløsninger og forretningsmodeller i Norge. Velkommen til en inspirasjonssamtale med oss!

Espen Jensen
marked@gurusoft.no
Tlf. +47 90 91 48 05

 

Telecomputing

www.telecomputing.no

TeleComputing har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Konsernet har et stort kompetansemiljø på hybride skytjenester som plattform for digital transformasjon, og målet er å være kundens beste partner for forretningsutvikling i Norden.
Konsernet har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden. I Norge har vi lokasjon i Asker (hovedkontor), Oslo, Arendal, Stavanger og Bergen.

info@telecomputing.no
Tlf: 06570

Nextbridge Analytics

www.nextbridge.no

NextBridge Analytics AS er NextBridge Group sitt dedikerte selskap innen Big Data og IoT Analytics, og er en av de få rene tjenesteleverandørene i Norge på dette området. Våre høyt spesialiserte data scientists har alle PhD med bakgrunn kvantitative fag, og hjelper kundene med å utnytte dataene til å fremme endring, digitalisering og verdiskapning. Alle har erfaring fra næringsliv og forskning.

Inge Grini
Tlf. +47 971 82 931
igr@nextbridge.no

The Apartments Company

www.theapartmentscompany.no

The APARTMENTS company er et Serviced Apartments-selskap med over 200 fullt møblerte leiligheter for utleie i Oslo. Alle våre enheter er «fully serviced apartments», finnes i ulike størrelser og er tilgjengelig både for kort- og langtidsleie. Våre apartments er av høy standard og har sentral beliggenhet.

Kjersti S. Spandow
ks@theaptco.no
Tlf. +47 408 05 461

Resepsjon/booking:
info@theaptco.no
Tlf. +47 401 41 111

Move AS

www.move.no

Move er en av Norges eldste IT sikkerhets leverandør til privat og offentlig sektor. Move tilbyr rådgivning, design, implementering, drift, driftstøtte, forvaltning, vedlikehold, support og feilsøking samt kostnadseffektive leveranser av IT-løsninger til offentlige og private virksomheter.
 
Christian Lunde
Tlf.: 41 54 22 77
cle@move.no 

Visma Software

www.visma.no

Visma effektiviserer virksomheter.
Økt effektivitet handler ikke om å jobbe stadig fortere, det handler om å jobbe på en ny og smartere måte. Vi jobber med virksomheter i alle størrelser og i de fleste bransjer, både i offentlig og privat sektor. Visma Software leverer forretningssystemer innen ERP, CRM og HRM.

Amesto Solutions er en av Vismas største partnere i Norden.

salg@amesto.no

OneStop Reporting

www.onestopreporting.com

OneStop Reporting utvikler og selger programvare for Business Intelligence, et område som blir stadig viktigere i bedrifters konkurransepregede hverdag.

Vi ønsker å skape økte verdier for våre kunder gjennom vår unike rapporteringsløsning.

Simen Tønsberg
simen@onestopreporting.com
Tlf. +47 486 07 040

 

Bilagos AS

www.bilagos.no

Bilagos står bak utviklingen av en robot med kunstig intelligens som skal automatisere bilag- og fakturahåndtering for bedrifter, regnskapsbyråer og offentlige virksomheter. Roboten SEMINE er utviklet med unike, selvlærende algoritmer for utføring av prosesser for bilags- og fakturahåndtering. SEMINE integreres i kundens eksisterende regnskapssystem, slik at man ivaretar både tidligere investering og regnskapshistorikk. Verdensledende interaksjonsdesignere og ledende teknologer og forskningsmiljøer innenfor AI sørger for gode brukeropplevelser, og sammen bidrar de til at SEMINE tenker som et menneske, bare mye raskere og mer strukturert.

Daniel Karlsen
daniel@bilagos.no
Tlf. +47 902 66 429

Toptemp

www.toptemp.no

Hos oss blir du aldri «en på samlebåndet». Vi bryr oss om deg. Det høres kanskje ut som en salgsklisje, men vi mener det helt oppriktig.

Vi som jobber i Toptemp elsker å jobbe med og for mennesker. Hver dag får vi lov til å snakke med og interagere med herlige, interessante og sterke mennesker. Mennesker med drømmer, ambisjoner og mål. Og de drømmene, de ambisjonene og de målene, de får vi VI hjelpe med å realisere.

Vi er ikke bare rådgivere, vi er DINE rådgivere. Vi ser og anerkjenner din faglige kompetanse og din erfaring, men viktigst av alt; vi ser deg. Dine drivere, din passion, din nysgjerrighet og ditt engasjement. Alt det som gjør deg til den stjerna vi vet du er.

Til syvende og sist er det du som skal gjøre jobben.

Men vi åpner døren.

Toptemp er en del av Amesto-konsernet og en av arrangørene på Amesto Beyond

Amesto 

www.amesto.no

Trenger du hjelp til å forenkle forretningsdriften?

Hos Amesto tenker vi flyt, helhet og at system og tjenester henger sammen - på tvers av forretningsområder og land. Uansett om du trenger nytt forretningssystem, konsulenter, IT-drift eller hjelp til regnskap, lønn og HR får du det hos oss. Siden 2002 har vi opparbeidet oss et godt og tett forhold til våre kunder. Vårt mål er å skape verdi ved å forenkle kundenes forretningsdrift.

Konsernet består av virksomheter i Norge, Danmark, Sverige og UK med spesialisering innen:

  • Forretningssystemer og programvare (Amesto Solutions)
  • Strategiske forretningsløsninger og IT-infrastruktur (Amesto Firstpoint)
  • IT-konsulenter (Amesto Consulting)
  • Plug & play integrasjoner (Connect My Aps)
  • International expansion (Amesto Global)
  • Big Data og IoT Analytics (NextBridge Analytics)

Amesto er arrangør av Amesto Beyond

Om Amesto

 

Amesto ble opprettet i 2002 og er et nordisk konsern med 1000 ansatte.  Konsernet består av virksomheter i Norden, New York, London og Amesterdam. Vi har spesialisert oss innen outsourcing av regnskap, HR og lønn, forretningssystemer innen CRM, ERP, HRM, IT-infrastruktur og Analytics, samt rekruttering og konsulentutleie. Mer om Amesto Group