Life is now.

Work somewhere awesome.

Med vår globale satsning, kommer også vår kulturelle satsning. Vi skal være et sted der folk trives og jobber sammen mot samme mål. Der man er omgjengelige og sosiale, men også dypt dedikerte. 

Som medarbeider i Amesto er du en kulturbærer knyttet til vår visjon, «Awesome place to work» og vår misjon «Simplifying business». Vi går på jobb hver dag for å hjelpe våre kunder å forenkle sin virksomhet, så de kan bruke tiden på det som virkelig betyr noe. På jobb og i livet.

Eierne

«Vi er seriegründere, både barna og jeg. Hvert selskap er et nytt gründerprosjekt. Vi er ikke spekulanter, vi er utviklere og forvaltere. Vi bygger opp nye forretningsområder fra bunnen, eller kjøper opp og utvikler mindre selskaper med et langsiktig, bærekraftig perspektiv». Thor Spandow
Mer om hvem vi jobber for
 

Vi som jobber her

Hvem kan vel bedre fortelle hvordan de opplever å jobbe i Amesto enn våre egne ansatte? Se videofilmene og bli bedre kjent med oss.
Se video

Ledige stillinger

Vi skal være «An awesome place to work» med høy tiltrekningskraft. Vi prioriterer ansattreisen og skaper engasjement og resultater ved hjelp av nære ledere, innsikt, kompetanse og deling. Våre ansatte har de skarpeste hodene og de varmeste hjertene. Er vår neste kollega deg?
Se ledige stillinger

Ledestjerner

Vi skal hjelpe våre kunder å forenkle sin virksomhet, så de kan bruke tiden på det som virkelig betyr noe. På jobb og i livet. Våre ledestjerner er: Treasure Talent, Value Insight og #askmore.
Les mer
 

Business med

Hodet og hjertet.

Vi skal være en arbeidsplass med høy tiltrekningskraft. Vi prioriterer ansattreisen og skaper engasjement og resultater ved hjelp av nære ledere, innsikt, kompetanse og deling. Våre ansatte har de skarpeste hodene og de varmeste hjertene. Er du leder i Amesto er du tett på medarbeiderne og oppriktig opptatt av at hver og en skal ha det bra. Våre råd og løsninger bygger på innsikt og er et resultat av at ansatte utfordrer deg som kunde og stiller spørsmål som skaper verdi. 

Bli bedre kjent med

"The real us".

Vi vil være «An awesome place to work». Det betyr at de som jobber hos oss skal ha de skarpeste hodene og de varmeste hjertene.

Se teaser video og bli litt bedre kjent med "the real us".