Ledige stillinger

Vår neste ansatt.

Er det deg?

Vår neste ansatt.

Er det deg?

Life is now. Work somewhere awesome.

Ledige stillinger i Amesto

Vi skal være «An awesome place to work» med høy tiltrekningskraft. Vi prioriterer ansattreisen og skaper engasjement og resultater ved hjelp av nære ledere, innsikt, kompetanse og deling. Våre ansatte har de skarpeste hodene og de varmeste hjertene. Vi er alltid på jakt etter vår neste kollega. Kan det bli deg? #askmore.

HR-Manager med gjennomføringskraft

Vi søker etter en HR-manager som vil bidra til å videreutvikle gode HR-prosesser, forvalte selskapets strategi og være vår fremste ressurs innen HR og rekruttering. 
Les mer og søk på stillingen
 

Accountant

Ønsker du varierte arbeidsoppgaver, i et fagsterkt og positivt miljø? Amesto Group ønsker å styrke sin regnskapsavdeling, og søker nå etter en Accountant. Perfekt for deg som er nyutdannet innen økonomi og på jakt etter et sted å starte din karriere.
Les stillingsannonsen og søk
 

Er du vår nye økonomikonsulent?

Vi søker en økonomikonsulent til vår Eiendomsavdeling i Oslo. Har du erfaring med å jobbe med regnskap men ønsker å lære mer om eiendom og kontraktsforvaltning? Da er du kanskje vår nye økonomikonsulent. 
Les mer og søk på stillingen

Fremoverlent eiendomscontroller

Vi søker en autorisert regnskapsfører med sterkt kundefokus. Har du i tillegg masse engasjement – ja, da er du kanskje vår nye kollega. 
Les mer og søk på stillingen

Salgs- og markedsdirektør

Som Salgs- og markedsdirektør ​vil du være administrerende direktørs kommersielle sparringspartner. Ditt mandat vil være å utvikle selskapets salgs- og markedsstrategi, og sikre implementering gjennom operasjonell salgsledelse.
Les mer

Åpen-søknad

Vi søker en autorisert regnskapsfører med sterkt kundefokus. Har du i tillegg masse engasjement – ja, da er du kanskje vår nye Supervisor. 
Les mer og søk på stillingen

Supportkonsulent med forståelse for logistikk

Vi opplever at oppdragsmengden øker og trenger en medarbeider som liker å supportere kunder og samtidig kunne bistå ved implementasjoner.
Les mer og søk stillingen
 
 

Prosjektleder

Vi søker deg som vil ta ansvaret med å lede prosjekter og bidra til økt lønnsomhet og verdiskapning for våre kunder.
Les mer og søk stillingen

Konsulent Lønnsgaranti

Vi søker nå etter vår neste konsulent til vårt spesialteam som jobber med lønnsgarantiordningen. Teamet har sin spesialkompetanse på lønnsgaranti, og er en del av vår Payroll-avdeling i Oslo.
Les mer om stillingen og søk

ERP-konsulenter Visma.net

Har du erfaring fra regnskap og brenner for IT? Vi søker ERP-konsulenter i Larvik og Oslo.
Les mer og søk stillingen

Key Account Manager

Som KAM i Amesto Solutions er du en sentral ressurs og viktig støttespiller i salgsteamet og avdelingen for øvrig. KAM sin overordnede ansvar er å sørge for tett oppfølging mot eksisterende kunder og utvikle disse videre.
Les mer og søk stillingen

Fremoverlent eiendomscontroller

Vi søker en autorisert regnskapsfører med sterkt kundefokus. Har du i tillegg masse engasjement – ja, da er du kanskje vår nye kollega. 
Les mer og søk på stillingen

Utvikler

Vi trenger å styrke vårt utviklerteam i Amesto Solutions og ser etter en person som trives i grenseland mellom utvikler, rådgiver og i kommunikasjon med kunder. Du skal utvikle integrasjoner mellom våre kunders systemer og det medfører en del kundekontakt og samarbeid med våre fagkonsulenter for å spesifisere...
Les mer og søk stillingen
 

Konsulent ERP Finans

Har du lyst å jobbe som konsulent innen økonomi og finans? Liker du å jobbe med ERP-systemer? Vi søker deg som har kompetanse innen økonomi, regnskap og prosjekt/time.
Les mer og søk stillingen
 

Rådgivende Selger

Salg av forretningsløsninger innen ERP, CRM, HRM og BI til nye og eksisterende kunder. Vi søker deg som alltid setter kunden i fokus, er fokusert og selvstendig, og klarer å se helhetsbilde på kundens forretningsløsninger.
Les mer og søk stillingen

Vi søker flere lyse hoder med på laget

Er du skikkelig god på BI & Analytics?

Da vil vi gjerne ha en prat med deg. I Amesto Nextbridge er vi 40 engasjerte mennesker som brenner for BI, analytics og AI. Mange av oss har en PhD, og vi er stolte over at to av våre kollegaer har deltatt på Nobelpris-vinnende prosjekter. Vi jobber hver dag med å skape fremtiden.

Nysgjerrig på å vite mer?

La oss ta en prat!

Du kan også sende en åpen søknad og CV til Lars Rinnan, lri@nextbridge.no

Toptemp

Ønsker du forandring i nåværende arbeidssituasjon?

Visste du at Amesto faktisk eier et av Norges aller største rekrutteringsbyråer? Med over 300 rekrutteringer i året er Toptemp stolt medlem av Amesto-familien. Toptemp hjelper deg å finne drømmejobben, enten det gjelder vikariat med kort eller lang tidshorisont, eller rekruttering til fast stilling. Som din personlige rådgiver legger vi til rette for å avdekke, forvalte og utvikle ditt talent.

Se ledige jobber