Amesto Solutions vant pris for sin Visma.net-satsing

22
feb

22. februar 2018

Amesto Solutions vant pris for sin Visma.net-satsing

Amesto Solutions, Nordens største Visma-partner, har de siste årene bygget og utviklet sterke profiler som nå står helt i front på Visma.net og kan skilte med tittelen «Årets Visma.net-partner».

Under det storslåtte arrangementet «Visma Summit 2018» kunne Amesto Solutions hente hjem prisen for Årets Visma.net Partner. Her er juryens begrunnelse:

«Årets Visma.net Partner» har jobbet dedikert og systematisk med sin Visma.net-satsing gjennom hele 2017. Partneren ligger i toppen på antall nye Visma.net ERP kunder. Partneren har også gjort viktige grep for å sikre vellykkede leveranser og prosjekter.» 

Håkon Ødven (Most valuable Player Visma.net ERP 2016) var både stolt og glad da han entret scenen for å motta prisen på vegne av teamet sitt.

-  Dette er helt rått! Tusen takk til alle ansatte, kunder og sist men ikke minst Visma som har laget Nordens råeste Cloud ERP-løsning! Dette har vi jobbet knallhard med. Jeg er stolt av teamet som hver dag jobber for å effektivisere hverdagen til våre kunder. Kundene våre er helt fantastiske, de har virkelig fått automatisering inn i arbeidshverdagen og vi har løpende dialog om hvordan vi kan effektivisere enda mer. 

Vi stilte gullgutten Håkon Ødven fem kjappe spørsmål i forbindelse med prisutdelingen. 

- Hva var vinneroppskriften? Hvordan jobbet dere for å nå helt til topps? 

- Mål på kort og lang sikt er viktig. Små seire hele veien førte tilslutt til en stor seier. Omstilling er langt fra enkelt, men vi har heldigvis kommet ut av det med rak rygg. 2018 og årene fremover vil bli minst like mye utfordrende som årene før, men vi har lært at vi må bruke mer tid på analyse og metode i stedet for å prøve og feile. Vi ser også at vi tiltrekker oss kompetanse fra konkurrerende virksomheter, noe som forteller oss at vi løper i riktig retning. 

Fortell litt om Visma.net-teamet til Amesto Solutions. Hvem er dere? 

- Amesto Solutions har mange engasjerte og dedikerte rådgivere og konsulenter med spesialistkompetanse på Visma.net. Hver dag jobber vi knallhardt for å effektivisere hverdagen til våre kunder. Vi har en god kombinasjon av mennesker som brenner for regnskap/finans, logistikk eller prosjekt, eller kombinasjonen av disse. Teamet består av både yngre konsulenter og erfarne rådgivere. Fellesnevneren er at alle er sultne etter å lære, og har både evne og ferdigheter til å kunne lære. Rådgiverne klarer også formidle sin kunnskap på en god måte ut til våre kunder og partnere.  

- Hva skjer videre? Hvordan skal dere jobbe med Visma.net fremover?

- Bygging av kompetanse hos både nyansatte og erfarne konsulenter ligger helt i førersetet for hva som vil være fokuset i 2018. Utviklingen innenfor vårt fagfelt, og spesielt innenfor Visma.net går så raskt at vi må sette av tid til å lære. For å bli verdens beste på dette må vi legge til rette for hver enkelt ansatt får lære på sin måte. Mange ønsker å lære når de selv vil, for eksempel på kveldstid med video og egentesting, mens andre foretrekker klasseromsundervisning. Alle er ikke like, så det må være metoder for læring som fungerer for hver enkelt. 

På den kommersielle siden har vi allerede startet med å evaluere bransjer og vertikaler der det er et stort behov for automatisering og digitalisering. Vi har valgt oss ut noen spesifikke bransjer der vi tester med nøkkelkunder. Vi lærte i 2016 at Visma.net ERP i hovedsak passer for øvre del av SMB og større selskaper. I 2018 vil vi i hovedsak gå mot større bedrifter som har et ønske om å ta steget over i automatiseringens verden. Vi følger markedet nøye og prøver å ligge en del steg foran der kundene tror det er mulig å være. 

- Hvorfor velge Visma.net og Amesto Solutions?

- Om bedriften ønsker å jobbe på samme måte som i dag, men bare i skyen så er Visma.net helt feil. Det må være et indre driv for å effektivisere prosessene og la systemet jobbe for deg. Visma.net er ikke designet for å punsje bilag. Amesto Solutions er og kommer til å være Nordens største Visma-forhandler, og vi tilbyr så mye mer enn bare ERP. Vi har en solid sammensetning av «nerder», fagpersoner og ressurser som få slår oss på. Amesto Solutions er et helt fantastisk arbeidssted, noe som jeg også tror at våre kunder ser og støtter fullt ut. 

Hva er dine fem beste tips til dem som vurderer å gå til anskaffelse av et skybasert ERP-system?


1) Tenk Automatisering/Digitalisering/Effektivisering i alle prosesser.

2) Tenk Integrering av løsninger. Data må for all del ikke registreres to eller flere plasser.

3) Tenk kompetanse. Har dere den riktige kompetansen i 2018 og årene fremover? 

4) Analyser miljøet i selskapet. Omstillinger handler ikke kun om å bytte løsning.

5) Riktige samarbeidspartnere som dere kan vokse med.

Profesjonell, kunnskapsrik og troverdig

Vidar Hågensen, administrativ leder hos Innopro AS ble anbefalt Amesto Solutions fra eksisterende kunde. Nå roser han samarbeidet med Håkon Ødven og resten av Visma.net-teamet. 

- Utgangspunktet var at vi ønsket effektive skybaserte systemer i alle ledd på de selskapene vi drifter. Valget falt på Visma.net etter noen gode gjennomganger av systemet med Håkon, sier han og fortsetter:

- Han har opptrådt profesjonelt, er kunnskapsrik og troverdig i hele fasen fra prosjektfase til ferdigstillelse av implementering. Systemet fungerer meget godt og utfordringer løser vi sammen med Amesto Solutions fortløpende. Ennå gjenstår det mye vi skal ta i bruk i systemet, spesielt innen logistikk modulen. Men her står det kun på vår egen prioritering av tid og ressurser, avslutter Hågensen.

Book gratis demo av Visma.net 

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan optimalisere eller forenkle forretningsdriften?

Ta kontakt, så hjelper vi deg !

Ja takk, kontakt meg