God jul og sporty nyttår!

31
des

31. desember 2015

God jul og sporty nyttår!

I etterdønningen av en hektisk, hyggelig og sosial desember på alle fronter, er det på tide å gjøre opp regnskap.

Siden jeg har den jobben jeg har, er det naturlig å nevne resultater, årsoppgjør og ligningspapirer når vi snakker om å gjøre opp. Det er en viktig og lovpålagte side, som sort på hvitt oppsummerer året som gikk i kroner og øre.

Men, disse tallene er allerede historikk og er et resultat av en hel organisasjons felles innsats gjennom et langt år. Selv om jeg er spent på hva endelig utfall av 2015 blir for vår del, er jeg enda mer opptatt av det jeg tror skaper resultater:

  • Jeg tror på engasjerte medarbeidere
  • Jeg tror på eierskap, kundefokus og proaktivitet
  • Jeg tror på tydelig strategi og hårete mål
  • Jeg tror på faglig og personlig utvikling
  • Jeg tror på samarbeid, respekt, tillit og omsorg
  • Jeg tror på kvalitet, utvikling og stolthet
  • Jeg tror på innovasjon og tekniske utvikling
  • Og jeg tror på trivsel og humor på jobb, felles prosjekter og fysisk aktivitet

Mot slutten av 2014 fikk jeg gleden av å overta som leder i Amesto AccountHouse. Det jeg så før jeg begynte var et fantastisk selskap med 100 flotte og høyt kompetent medarbeidere og landets beste kunder. Jobben var bare å overbevise organisasjonen selv om dette.

Med utgangspunkt i punktene over har vi jobbet hardt og målrettet, vi satte blant annet tydelige og hårete mål, vi kjørte tidenes kompetanseløft både faglig og systemmessig, vi gjorde enkelte organisasjonsmessig endringer og vi etablerte samarbeid og informasjonsflyt på tvers. Det har gitt en stor og gledelig resultatmessig økning fra 2014, og har nådd vårt resultatmål. En fin julegave.

Men, den beste julegaven er uten tvil resultatene på årets medarbeiderundersøkelse. Tilbakemeldingen fra Enalyzer som leverte medarbeiderundersøkelsen var at Amesto AccountHouses resultater viste en «unormal» stor forbedring sammenlignet med hva slike undersøkelser normalt sett viser fra et år til et annet. Det er vi stolte av!

Nå er tiden inne for å ta en pust i bakken og en klapp på skulderen for fantastisk innsats og gode resultater i 2015 – før vi bretter opp ermene for 2016 og for nye mål. Vi har fremdeles forbedringspotensialer på mange områder, men vi er på rett vei. Vi tror på det vi gjør og vi får stadig nye kunder og fornyet tillit hos eksisterende kunder. Det skal vi forvalte godt!

I 2015 hadde vi det store kompetanseløftet, i 2016 sikter vi oss inn på form-løftet. Vi tror på sammenheng mellom fysisk aktivitet, trivsel og prestasjoner, og som arbeidsgiver ønsker vi å legge til rette for at vi alle kan bli den beste utgaven av oss selv. Det ble derfor en sporty julegave til alle ansatte i Amesto AccountHouse i 2015 – et Polar Loop aktivitetsarmbånd, som ble gitt med omtanke og en (bak)tanke om en mer aktiv og energirik hverdag og et felles sosialt prosjekt på jobb – «vi skal bli landets sprekeste økonomihus». Det skal jeg fortelle mer om i neste blogginnlegg.

Ha et sporty nytt år!