Visma Business, Visma Global eller Visma.net ERP: Hvilket ERP-system bør du velge?

7
okt

7. oktober 2019

Visma Business, Visma Global eller Visma.net: Hvilket ERP-system bør du velge?

For å finne det ERP-systemet som passer best for akkurat din virksomhet, er det viktig å gjøre et grundig forarbeid og klargjøre hva man ønsker å oppnå med det nye systemet. Det finnes nemlig en rekke ulike ERP-systemer på markedet, og det kan være vanskelig å vite hva man skal se etter. Her gir vi deg derfor en kort oversikt over tre av de mest populære ERP-systemene i Norge: Visma Business, Visma Global og Visma.net.

Visma Business – komplett og populær økonomistyring

Et viktig spørsmål du må stille deg før du velger ERP-system, er hvilke planer bedriften din har for fremtiden. Ved å identifisere fremtidige behov og krav unngår dere å plutselig måtte bytte ERP-system – en prosess som fort kan bli både tidkrevende og kostbar. Har for eksempel bedriften din ambisjoner om vekst, er Visma Business et godt valg. Denne fleksible løsningen tilbyr mange muligheter for utvidelser og spesialtilpasninger etter hvert som bedriften vokser og endrer seg, og egner seg godt for store driftsmiljøer. Systemet er spesielt populært blant regnskapsbyråer og gir deg full kontroll på hele verdikjeden – fra innkjøp, ordre og lager til komplett økonomistyring. Visma Business passer mellomstore og store bedrifter.

Visma Global – full kontroll over bedriftens verdier

Når dere skal velge ERP-system, lønner det seg å kartlegge hvilke løsninger dere allerede har, hvilke som skal operere parallelt og hvilke ERP-løsninger de skal integreres med. En av styrkene med Visma Global er mulighetene for integrasjon med andre systemer. Dette gjør det til et økonomisystem bedriften din vil ha stor glede av i mange år fremover, selv om dere har mange særegne behov og egne fagsystemer. Visma Global er et moderne økonomisystem som lar deg operere papirløst, og som tilbyr en rekke avanserte funksjoner som multirapportering, dybdenavigering i tallmaterialet, arbeidsroller for bedre arbeidsflyt og elektronisk dokumenthåndtering. Visma Global passer for små og mellomstore bedrifter.

Visma.net – forenkler og digitaliserer tidkrevende prosesser

Før dere velger ERP-system, er det lurt å foreta en analyse av dagens situasjon. Vurder hvilke utfordringer, mangler og behov dere har, og identifiser flaskehalser og tidkrevende prosesser. Bruker for eksempel bedriften din mye tid på å punche inn, fylle ut og overføre informasjon manuelt, kan det være at dere trenger et ERP-system som forenkler og digitaliserer. Visma.net muliggjør automatisering, samarbeid og integrering av forretningsprosesser og -løsninger, og frigjør dermed tid og ressurser til vekst og verdiskaping. Systemet legger til rette for en smartere og mer effektiv arbeidspraksis ved å samle all forretningsdata i én og samme løsning, noe som gir bedriften din et stort konkurransefortrinn. Visma.net ERP passer mellomstore og store bedrifter.

Velg en langsiktig samarbeidspartner

Husk at valg av ERP-system ikke bare er et valg av systemteknisk løsning, men også et valg av ny samarbeidspartner. Velg derfor en leverandør som forstår bedriftens prosesser, kultur og behov.

Vi i Amesto Solutions er eksperter på ERP-systemer og hjelper deg gjerne å finne den løsningen som passer best for akkurat din bedrift. Er det noe du lurer på eller ønsker du en gratis, uforpliktende demo? Ta gjerne kontakt med en av våre dyktige medarbeidere!

GRATIS GUIDE: 18-punkt sjekkliste for å velge det riktige ERP-systemet for din virksomhet