Møt våre intraprenører.

Verdien av Gründergener

I Amesto har vi mange intraprenører.

I Amesto har vi mange intraprenører som velger å bruke sine gründergener i en allerede etablert organisasjon fremfor å etablere egen virksomhet. Bli bedre kjent med våre intraprenører!

Aprila Bank

Amesto og en gjeng gründere startet en heldigitalisert bank for SMB-kunder i 2018. Per Christian Goller hadde sett seg lei på den dårlige behandlingen små og mellomstore bedrifter får i banken. Han var lei av at det skal ta 2 uker å opprette en bedriftskonto, 3 uker å få svar på en søknad om driftskreditt, og at banken krever pant i privatbolig for selv et lite bedriftslån. Hvorfor skal det være slik? Hvorfor får man digitale og raske banktjenester som privatperson, men ikke som bedrift?

Det første produktet er fakturasalg i partneres forretningssystemer, som betyr at du som bedrift kan få finansiering inne i regnskapssystemet der du har oversikt. Du behøver ikke skrive ut regnskap og annen dokumentasjon og gå med lua i hånda til banken. Banken har kommet til deg. Les mer om hvordan dette funger på bankens hjemmeside.

aprila.no

Amesto Nextbridge | Big Data

Året er 2016. Amesto og NextBridge etablerer sammen et nytt selskap i high-end segmentet av Business Intelligence - Big Data. Visjonen er å ta posisjon som den faglige referansen for bransjen. Markedet for Big Data / Internet of Things er i kraftig utvikling.  NextBridge er allerede godt etablert i det klassiske Business Intelligence-markedet. NextBridge Analytics konsepter inkluderer bla gamification basert på Big Data for energibransjen, skreddersydde løsninger for SmartCity, samt Condition Based Monitoring innen bla samferdsel og infrastruktur.

Selskapets Data Scientister er hvasse på analyse, de er gode på datahåndtering og de har et kommersielt blikk. Denne kombinasjonen er ikke så lett å finne i en og samme person, men det er nettopp i krysningspunktet mellom disse områdene at man omgjør Big Data til forretningsnytte.

Bli bedre kjent med selskapets Data Scientists og les mer om produkter og tjenester innen AI & Analytics.

Mer om AI & Robotics

Amesto Consulting

Gründer Mari Ann Vassgård gikk inn som intraprenør i Amesto med selskapet House of Consulting i 2013. Forretningsidéen var å skape Skandinavias mest attraktive nettverk for IT-konsulenttjenester. Konseptet har vist seg å være svært aktuelt. Høsten 2018 tok hun steget opp til Amesto Consulting og ble et strategisk virksomhetsområde i konsernet.

De siste to årene har selskapet havnet på DNs Gaselleliste og bygget en solid og sterk posisjon som konsulentformidler med over 7500 spesialister i kompetansebasen. De har også vunnet flere store anbud. 

Selskapet har sin styrke innen kompetanse knyttet til digitalisering og tilbyr prosjektledelse, rådgivning og tekniske spesialister til en rekke kjente aktører i Norge.

Overgangen til Amesto Consulting innebærer en fortsatt satsning på konsulentformidling og sterke samarbeidspartnere, kombinert med tilgang til Amestos nettverk av egne fagspesialister. Bli bedre kjent med den dyktige gjengen på hjemmesiden deres.

amestoconsulting.no

ConnectMyApps

Året er 2013. En irsk utvikler og en australsk markedsmann forundrer seg over at bedrifter hver eneste uke kastet bort verdifull tid med å skrive inn data på nytt manuelt eller å importere data fordi integrasjonen mellom ulike systemer og programmer ikke fungerer. ConnectMyApps ser dagens lys.

ConnectMyApps er et rimelig og smart integrasjonsystem som gjør det enkelt å knytte sammen forretningsapplikasjonene dine. Ideelt hvis ansatte bruker mye tid på å skrive inn eller importere samme data i flere systemer.

Ved siden av jobb, og på bekostning av søvn, utvikler Luke Buckley og Nathan Bray en nettskyplattform, som gjør integrasjon av programvare enklere. For å sikre raskere ekspansjon og bedre rammebetingelser for å utvikle løsningen går gründerne inn som intraprenører i Amesto i 2014.

I dag er ConnectMyApps en selvstendig aktør med både norske og internasjonale kunder, som blant annet Sister Jane. Bli bedre kjent med de smarte plug & play integrasjonene på hjemmesiden.

connectmyapps.com

Amesto Global

Året er 2012. Tarsem Basran har en plan. Basran er en erfaren jurist, med bakgrunn som Asset Finance lawyer i London og Tokyo og flere års erfaring fra TMF Group. Hvorfor begrense Amesto til kun å levere til det nordiske markedet. «Amesto should go global»!

Med Amesto i ryggen, backing på salg, marketing, nettverk og finans åpnet Amesto Global dørene i januar 2013.

Amesto Global har i dag kontorer i både London, New York og Amstedam. De opererer i over 50 land og har store, internasjonale kunder på kundelisten.

Amesto Global tilbyr eksisterende tjenester og produkter mot et internasjonalt marked, og hjelper internasjonale selskaper som skal etablere seg i Norden. På hjemmesiden finner du mer informasjon om tjenestene.

amesto.global

Amesto Purchasing

Året er 2010. Gründer Per Inge Rygg og en liten gruppe mennesker fra ulike innkjøpsmiljøer i Norge har en visjon om en digital portal for ordre- og innkjøpsprosesser. I 2011 signerer de en avtale med Amesto om å bygge opp en frittstående innkjøpsportal under Amesto Purchasing. 

Våren 2013 ble «Supplier portal» lansert - Aksesspunktløsning for alle EHF-meldinger.

Portalen sikrer elektronisk samhandling mellom offentlige og private kjøpere og leverandører. Løsningen har funksjonalitet for å sende og motta varekatalog, ordre, prosessere ordre og sende ordresvar, i tillegg til å sende e-faktura.

Ved å knytte leverandører og kunder sammen i en heldigital prosess sikrer man bedre kontroll og bedre kvalitet - smarte løsninger for innkjøp og e-faktura.

Supplier Portal

Payroll

Året er 2008, og tre av Amesto AccountHouses senior-økonomer har akkurat fått en god idè. Rene lønnskunder eksisterer ikke i Amesto, kun i en kombinasjon med regnskap. Hva med å rendyrke et eget lønnsområde? #askmore.

I dag er Amesto en ledende aktør innen lønnstjenester i Norden og Global Payroll og Nordic Payroll står fjellstøtt.

 

I år utgjør rene lønnstjenester 25 % av omsetningen i Amesto AccountHouse i Norden.

Dagens leder, Åse Moss Hansen, kan vise til en rekke tungvektere på kundelisten, som McDonalds, Redd Barna, Groupon, UPS og Michelin.

Mer om payroll

Forretningsførsel Eiendom

Året er 2006. Aberdeen, som er en av bransjens ledende Eiendomsforvaltere, savner tyngre regnskapskompetanse på sin kontraktsforvaltning. Lisbeth Bakken, en våken Amesto-leder, ser muligheter og et nytt forretningsområde er i gang.

I dag har Amesto AccountHouse en egen avdeling for eiendomsforvaltning, med store og profesjonelle eiendomsaktører, som Union Eiendomsforvaltning og DNB Markets i porteføljen. Eiendomsteamet tilbyr i dag en totalpakke, med både økonomitjenester, eiendomsforvaltning, og gode systemløsninger som Fenistra, Amesto Analyze og Visma Business. 

Mer om tjenesten
Icon

FNs bærekraftsmål

Amesto bruker FNs bærekraftsmål (STGs) som et rammeverk for de prosjektene vi jobber med. Vi er en mangfoldig bedrift, med flere selskap og satsinger. Vi jobber strategisk, gjennom våre virksomheter med...


Icon

Code of Conduct

Amestos virksomheter skal drives i tråd med konsernets grunnholdninger og Code of Conduct, hvor hovedmålet er å utvikle mennesker og skape verdier


Icon

Miljøfyrtårn

Amesto er et Miljøfyrtårn. Vår misjon er at ansatte skal være stolte over å jobbe i en bedrift som er fremtidsrettet og bevisst sitt miljøansvar.