Tips til hvordan jobbe effektivt og trygt på hjemmekontor.

Nå er det viktigere enn noen gang med gode digitale samhandlingsverktøy og sikre nettløsninger. Office 365 gir deg det du trenger for å holde alle i bedriften din produktive fra sine hjemmekontor. Vår sikkerhetsekspert gir deg sine beste tips for hvordan du kan beskytte bedriftens data.

Elektronisk signering

Har du behov for å få på plass elektronisk signering? Vi har en app hvor signering enkelt kan gjøres på mobil med BankID. Her kan du se en produktvideo og se om dette kan være en god løsning for deg. 

Mer om Online Signature
 

How Modern Workplace helped improve our lives?

We have chosen Modern Workplace as our interactive and work platform for our employees. But what lies behind this decision? What kind of technology have we chosen? Read Bjørn Sandvik's, CIO in Amesto Group, blogpost to learn more about why it is so important for us and how important has it been since Covid-19.

Read blogpost
 

Tips til å unngå cybertrusler

Hacking kan ramme hvem som helst, men det finnes mange tiltak du kan gjøre for å unngå å bli rammet. De tre vanligste cybertruslene i Norge i dag er phishing, ransomware og interne trusler. Her forteller vi deg hva det er, hvordan du kan bli angrepet samt gir deg noen enkle tips til hva du kan gjøre for å unngå dem.

Les mer

Jobb mer effektivt på hjemmekontor

Også før mars 2020 jobbet mange hjemmefra, for å lettere kombinere jobb med fritid og familieliv. Faktum er at mange er langt mer effektive på hjemmekontor, forutsatt at man tar noen forhåndsregler.
Les mer

OFFICE 365 FOR BEDRIFTER

Office 365 er en skybasert abonnementstjeneste som samler de beste verktøyene for måten personer arbeider på i dag. Ved å kombinere de beste appene med kraftige skytjenester, kan alle opprette og samarbeide hvor som helst og på enhver enhet i Office 365. Det er Office slik du allerede kjenner det, samt verktøy for å gjøre samarbeid enklere slik at du kan få gjort mer, når som helst og hvor som helst. 

Vi er Microsoft partner og har jobbet med løsninger fra Microsoft i flere tiår og kjenner produktene i detalj. Det gjør oss til en trygg partner når teknologi fra Microsoft skal innføres. Vi kan hjelpe dere med å optimalisere bruken av Office 365 slik at alle ansatte i din bedrift blir mer produktive og får en enklere arbeidsdag.

SIKKERHET HANDLER OM Å BRUKE SYSTEMENE RIKTIG

Tidligere har samhandling kommet med en kost i form av økt risiko. At brukere kan logge på når som helst, hvor som helst og fra en hvilken som helst enhet, kan virke skremmende, og dette har vært et hinder for mange bedrifter. Sikkerhet blir stadig mer utfordrende og hackerangrep vanligere. Dette er bedrifter nødt til å beskytte seg mot og ha gode systemer for – og de systemene finnes.

Mer om Office 365