Endringer i lover og regler.

Her har vi samlet en rekke gode og informative kilder, slik at du kan holde deg oppdatert på Regjeringens endringer i lover og regler. Våre eksperter på lønn og regnskap vil også gi deg gode råd og løsninger fremovetil hvordan du skal forholde deg til disse endringene. 

 

Krisepakke til næringslivet.

2. april presenterte finansministeren et forslag til kompensasjonsordning. Nå gjenstår det å få forslaget godkjent, samt å få på plass den tekniske løsningen, slik at norske bedrifter kan begynne å søke om kompensasjon. Det forventes at portalen er klar 17. april. Kompensasjonsordningen vil gjelde for mars, april og mai, med forlengelse ved behov. Det legges opp til en månedlig utbetaling.

Les mer om krisepakken
 

Regnskap Norge

Hos Regnskap Norge finner du informative og oppdaterte artikler på endringer i lovverket på permitteringsregler, rett til omsorgspenger samt endrede frister for innbetaling av forskudsskatt etc. 

Les mer
 

Kontantstøtte til bedrifter

Fredag 27. mars foreslo regjeringen å opprette en kontantstøtteordning.  Ordningen er ikke helt på plass ennå, de jobber med avgrensninger og regelverk. Men her er prinsippene som regjeringen legger vekt på. Vi kan også hjelpe deg med å søke. 

Les mer