Ledige stillinger

Vår neste ansatt.

Er det deg?

Vår neste ansatt.

Er det deg?

Life is now. Work somewhere awesome.

Ledige stillinger i Amesto.

Vi skal være «An awesome place to work» med høy tiltrekningskraft. Vi prioriterer ansattreisen og skaper engasjement og resultater ved hjelp av nære ledere, innsikt, kompetanse og deling. Våre ansatte har de skarpeste hodene og de varmeste hjertene. Vi er alltid på jakt etter vår neste kollega. Kan det bli deg? #askmore.

Send åpen søknad

 

VP Analytics - lederstilling

I rollen som VP Analytics vil du jobbe med noen av Norges klokeste hoder. Selskapet består av 40 eksperter, og i forretningsområde Analytics har alle en PhD. De jobber hver dag med å skape innsikt fra data. Vi kan skilte med at 20 av landets 50 største virksomheter er kunder av oss. 
Mer om stillingen

Business Intelligence Consultant

Er du nysgjerrig, liker utfordringer og evner å finne smarte løsninger i møte mellom teknologi og forretning? Vi i Amesto Firstpoint ser nå etter nye medarbeidere i Bergen og Oslo!
Les mer

Seniorkonsulent Azure

Vi trenger deg som synes det er gøy med Microsoft skyteknologi, ivrer for nye muligheter for automatisering med Powershell i skyen og har en god bredde og erfaring på infrastruktur som involvert for driftsmiljøer.
Les mer

Seniorkonsulent Nettverk og Sikkerhet

Du har kompetanse innen Azure nettverk og sikkerhet og ønsker å jobbe med rådgivning og oppfølging av kunder.
Les mer

Seniorkonsulent Klient og Sikkerhet

Du ønsker å jobbe med klientleveranse, rådgivning, løsningsdesign og arkitektur, implementasjon og tilpassing innen Microsoft teknologi.
Les mer
 

Seniorkonsulent Applikasjon

Har du god kjennskap til Microsoft teknologi? Vi søker deg som har lyst til å jobbe som Senior applikasjonskonsulent.
Les mer
 

Project & Transition Manager - Cloud infrastructure

Har du kapasiteten, viljen og kreativiteten som skal til for å styre og drive migrerings- og endringsprosjekter hos krevende kunder? Da er det deg vi ser etter.
Les mer

Selger

Vi søker en rådgivende selger med kompetanse på Office365, Azure og/eller PowerBI.
Les mer

Associate Business Intelligence Consultant

Vi ser etter lærevillige juniorer som har lyst på en reise inn i den digitale skyen. Vi er spesielt interessert i unge mennesker med utdannelse innen økonomi, som har et ønske om å jobbe i grensesnittet mellom teknologi og forretning.
Les mer

IT Operation Manager

Amesto søker en IT-driftsansvarlig med erfaring fra applikasjonsforvaltning og drift av IT-løsninger. Du vil være en del av et større fagteam, ha en operativ rolle overfor selskapets ledere og få en sentral rolle i videre utvikling av applikasjonsdrift for konsernet.
Les mer og søk her
 

Erfaren økonomikonsulent

På jakt etter nye utfordringer og lyst til å jobbe i et spennende økonomihus? Vi søker nå etter en Senior Økonomikonsulent/kontraktsforvalter som brenner for faget sitt og som bretter opp ermene ved behov.
Les mer om stillingen og søk
 

Utvikler-systemkonsulent

Vi søker en nysgjerrig og løsningsorientert utvikler/systemkonsulent til fremtidens økonomihus.
Les mer og søk

Nordisk HR-Manager

Du vil være et bindeledd mellom våre ni selskaper av ulik størrelse. Du trekker konsernets strategi ned i praksis og gjør arbeidsdagen bedre og enklere for våre 270 ansatte i Norge, Sverige og Danmark. Det du er, og det du kan, gjør deg til en synlig kulturbærer hos oss.
Les mer og søk stillingen

Systemkonsulent Visma Business

Dette er en unik mulighet til å jobbe i et kult økonomihus som stadig er i vekst. På hovedkontor i Oslo har vi en spennende rolle som senior systemkonsulent ledig. Så er du god på IT og økonomi kan dette være din mulighet.
Les mer om stillingen og søk

BI & Analytics

I Amesto Nextbridge er vi 40 engasjerte mennesker som brenner for BI, analytics og AI. Mange av oss har en PhD, og vi er stolte over at to av våre kollegaer har deltatt på Nobelpris-vinnende prosjekter. Vi jobber hver dag med å skape fremtiden - bli en av oss!
Send oss en forespørsel>>>
 

Selvstendig konsulent

Har du eget selskap og ønsker tilgang til spennende prosjekt? Amesto Consulting er vårt konsulentnettverk der du kan få tilgang til attraktive oppdrag i både privat og offentlig sektor. Registrer deg for å motta varsler om ledige oppdrag, og du er i gang.
Les mer>>>
 

Åpen-søknad

Amesto Accounthouse er alltid ute etter de smarte hodene, så finner du ingen ledig stilling som passer akkurat til deg er du velkommen til å sende oss en åpen søknad. Vi ser etter deg med erfaring innen: Regnskap, økonomisk rådgivning og lønnsadministrasjon.
Les mer og send oss noen ord

Prosjektleder

Amesto Solutions søker deg som vil ta ansvaret med å lede prosjekter innen implementering av forretningssystemer og bidra til økt lønnsomhet og verdiskapning for våre kunder.
Les mer og søk stillingen

ERP-konsulenter Visma.net

Har du erfaring fra regnskap og brenner for IT? Vi søker ERP-konsulenter i Larvik og Oslo.
Les mer og søk stillingen

Konsulent ERP Finans

Har du lyst å jobbe som konsulent innen økonomi og finans? Liker du å jobbe med ERP-systemer? Vi søker deg som har kompetanse innen økonomi, regnskap og prosjekt/time.
Les mer og søk stillingen

Vi søker flere lyse hoder med på laget

Er du skikkelig god på BI & Analytics?

Da vil vi gjerne ha en prat med deg. I Amesto Nextbridge er vi 40 engasjerte mennesker som brenner for BI, analytics og AI. Mange av oss har en PhD, og vi er stolte over at to av våre kollegaer har deltatt på Nobelpris-vinnende prosjekter. Vi jobber hver dag med å skape fremtiden.

Nysgjerrig på å vite mer?

La oss ta en prat!

Du kan også sende en åpen søknad og CV til Lars Rinnan, lri@nextbridge.no

Toptemp

Ønsker du forandring i nåværende arbeidssituasjon?

Visste du at Amesto faktisk eier et av Norges aller største rekrutteringsbyråer? Med over 300 rekrutteringer i året er Toptemp stolt medlem av Amesto-familien. Toptemp hjelper deg å finne drømmejobben, enten det gjelder vikariat med kort eller lang tidshorisont, eller rekruttering til fast stilling. Som din personlige rådgiver legger vi til rette for å avdekke, forvalte og utvikle ditt talent.

Se ledige jobber