Vår neste ansatt.

Er det deg?

Life is now. Work somewhere awesome.

Ledige stillinger i Amesto.

Vi skal være «An awesome place to work» med høy tiltrekningskraft. Vi prioriterer ansattreisen og skaper engasjement og resultater ved hjelp av nære ledere, innsikt, kompetanse og deling. Våre ansatte har de skarpeste hodene og de varmeste hjertene. Vi er alltid på jakt etter vår neste kollega. Kan det bli deg? #askmore.

Send åpen søknad

Sales Executive

Senior Sales Executive er en nøkkelrolle hos oss, og du vil ha en svært sentral rolle i utviklingen av selskapets salg- og storkundearbeid.
Les mer

Prosjektleder Forretningssystemer

Vi tiltrekker oss stadig større og flere kunder og har behov for en prosjektleder som ønsker å ta del i vår videre vekst. Vi søker deg som vil ta ansvaret med å lede prosjekter og bidra til økt lønnsomhet og verdiskapning hos våre kunder.
Les mer og søk her
 

Erfaren økonomikonsulent

På jakt etter nye utfordringer og lyst til å jobbe i et spennende økonomihus? Vi søker nå etter en erfaren økonomikonsulent/kontraktsforvalter som brenner for faget sitt og som bretter opp ermene ved behov.
Les mer om stillingen og søk

Supportkonsulent IT

Er du nyutdannet, eller har noen års arbeidserfaring innen service eller IT? Interessert i å jobbe med skyløsninger, samt support og drift av løsninger? Vi ser etter en supportkonsulent til vårt kontor i Oslo.
Les mer og søk stillingen
 

Rådgivende Selger

Salg av forretningsløsninger innen ERP, CRM, HRM og BI til nye og eksisterende kunder. Vi søker deg som alltid setter kunden i fokus, er fokusert og selvstendig, og klarer å se helhetsbilde på kundens forretningsløsninger.
Les mer og søk stillingen

Seniorkonsulent Azure

Vi trenger deg som synes det er gøy med Microsoft skyteknologi, ivrer for nye muligheter for automatisering med Powershell i skyen og har en god bredde og erfaring på infrastruktur som involvert for driftsmiljøer.
Les mer

Business Intelligence Consultant

Er du nysgjerrig, liker utfordringer og evner å finne smarte løsninger i møte mellom teknologi og forretning? Vi i Amesto Firstpoint ser nå etter nye medarbeidere i Bergen og Oslo!
Les mer
 

Associate Business Intelligence Consultant

Vi ser etter lærevillige juniorer som har lyst på en reise inn i den digitale skyen. Vi er spesielt interessert i unge mennesker med utdannelse innen økonomi, som har et ønske om å jobbe i grensesnittet mellom teknologi og forretning.
Les mer
 

BI & Analytics

I Amesto Nextbridge er vi 40 engasjerte mennesker som brenner for BI, analytics og AI. Mange av oss har en PhD, og vi er stolte over at to av våre kollegaer har deltatt på Nobelpris-vinnende prosjekter. Vi jobber hver dag med å skape fremtiden - bli en av oss!
Send oss en forespørsel>>>

Åpen-søknad

Amesto Accounthouse er alltid ute etter de smarte hodene, så finner du ingen ledig stilling som passer akkurat til deg er du velkommen til å sende oss en åpen søknad. Vi ser etter deg med erfaring innen: Regnskap, økonomisk rådgivning og lønnsadministrasjon.
Les mer og send oss noen ord

Prosjektleder

Amesto Solutions søker deg som vil ta ansvaret med å lede prosjekter innen implementering av forretningssystemer og bidra til økt lønnsomhet og verdiskapning for våre kunder.
Les mer og søk stillingen

ERP-konsulenter Visma.net

Har du erfaring fra regnskap og brenner for IT? Vi søker ERP-konsulenter i Larvik og Oslo.
Les mer og søk stillingen

Vi søker flere lyse hoder med på laget

Er du skikkelig god på BI & Analytics?

Da vil vi gjerne ha en prat med deg. I Amesto NextBridge er vi 40 engasjerte mennesker som brenner for BI, analytics og AI. Mange av oss har en PhD, og vi er stolte over at to av våre kollegaer har deltatt på Nobelpris-vinnende prosjekter. Vi jobber hver dag med å skape fremtiden.

Nysgjerrig på å vite mer?

La oss ta en prat!

Du kan også sende en åpen søknad og CV til Lars Rinnan, lri@nextbridge.no

Toptemp

Ønsker du forandring i nåværende arbeidssituasjon?

Visste du at Amesto faktisk eier et av Norges aller største rekrutteringsbyråer? Med over 300 rekrutteringer i året er Toptemp stolt medlem av Amesto-familien. Toptemp hjelper deg å finne drømmejobben, enten det gjelder vikariat med kort eller lang tidshorisont, eller rekruttering til fast stilling. Som din personlige rådgiver legger vi til rette for å avdekke, forvalte og utvikle ditt talent.

Se ledige jobber