Chief Customer Relations Officer 

Nå leter vi etter en Chief Customer Relations Officer - CCRO til en nyopprettet stilling hos Amesto Solutions.

NØKKELROLLE.
Dette er en svært sentral rolle med stor påvirkningskraft i hele Amesto Solutions. Du vil inngå som en del av konsernledergruppen og rapportere direkte til konsernsjef og samtidig fungere som bindeledd mellom ni selskaper av ulik størrelse. Med din kunnskap er vi sikre på at du vil bli viktig for å etablere kundefokus i hele organisasjonen og være en synlig kulturbærer.

INNSIKT.
Du vet at innsikt og forbedring av kundereisen står i sentrum. Du analyserer, konverterer og skaper verdier på en ivrig og engasjert måte. Du har sterk interesse for digitalisering og automatisering, er operativ, men likefullt en strateg som evner å se de store linjene. I tillegg er du rå på prioriteringer, en tydelig leder og en pådriver.

ANSVARSOMRÅDE.
Du vil jobbe med å se kundens perspektiv i hele verdikjeden med hovedfokus på fornøyde kunder og effektive prosesser.


 

Du vil blant annet ha ansvar for:

  • Å forbedre kundereisen og kontinuerlig arbeide med produktutvikling.
  • All kundedialog samt optimalisering og utvikling av kundekommunikasjonskanaler.
  • Å være en aktiv bidragsyter for å digitalisere, utvikle og forbedre eksisterende prosesser og grensesnitt med fokus på fornøyde kunder og effektive prosesser.
  • Kontinuerlig måling og overvåking av kundetilfredshet i hele organisasjonen (NPS).
  • Kundedrevet forbedring – identifisering og implementering av forbedringstiltak.
  • Budsjett, personal og forvaltning av Amesto Solutions’ lederløfter.

BAKGRUNN.
Du har gjerne erfaring fra kundesenter, forretningsutvikling eller konsulentmiljø. Du har en sterk interesse for digitalisering og kunnskap om automatisering av kundetjenester. Din faglige styrke er solid, og du har god forretnings- og prosessforståelse. Du skaper tillit og trygghet, og du har pågangsmot.

TALENT.
Om du ikke har all erfaringen vi etterspør, men har interessen og motivasjonen, vil vi likevel gjerne høre fra deg. For vi tror at talenter med riktig motivasjon også kan lykkes i denne rollen. Du kommuniserer godt med mange forskjellige folk, og du har en naturlig positiv fremtoning. Du ønsker å jobbe på tvers av selskapets forretningsområder og de nordiske landene. Vi tenker på deg som nytenkende og innovativ, analytisk og strukturert med evne til å omsette strategiske beslutninger til operative tiltak. Det er viktig for deg at alle rundt deg har plass til å vokse, utvikle seg og ha det morsomt sammen.

CONFIDENT.
Med glimt i øyet og smittende entusiasme utfordrer du dine kollegaer til å tenke nytt. Du er kreativ, men legger samtidig tydelige føringer for hva som forventes av de rundt deg for å optimalisere og effektivisere drift. Uredd og endringsvillig tar du nye utfordringer og jobber målrettet.

ASK MORE.
Du er alltid nysgjerrig på nye ting, gjøre ting på en enklere og smartere måte som skaper verdi for både kunden og selskapet.

BE THE ROLE.
Du søker lønnsomhet i alt du gjør og viser handlekraft og engasjement, samtidig som du er opptatt av å heve kompetanse og sikre kvalitet. Vi trenger en som deg. En som jobber målrettet, taktisk og strategisk med digitale løsninger, med langsiktig intensjon: «Simplifying business».

EN AV OSS?
Vi skal være «An awesome place to work», med høy tiltrekningskraft. Vi skaper engasjement og resultater ved hjelp av nære ledere, innsikt, kompetanse, ny teknologi og deling. Vi går på jobb hver dag for hjelpe våre kunder å forenkle sin virksomhet, så de kan bruke tiden på det som virkelig betyr noe. På jobb og i livet. Hos oss blir du oppfordret til å stille spørsmål til alt, fordi vi mener at det er de gode spørsmålene som driver oss, våre kunder og samfunnet videre. De åpner nye perspektiver, og får oss til å løfte blikket. Vi er stolte av å si at våre ansatte har de skarpeste hodene og de varmeste hjertene … og vi har plass til deg.

Amesto Solutions har kontorer i Norge, Danmark og Sverige. Vi spesialiserer oss på forretningssystemer innen ERP, CRM og HRM, IT-infrastruktur og analytics. Amesto Solutions er en er en del av Amesto Group med Spabogruppen som aktive eiere.

KONTAKT.
Amesto Solutions samarbeider med Hammer & Hanborg om å fylle denne rollen.

Høres dette ut som jobben for deg? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Meld din interesse her

Har du spørsmål?
Kontakt rekrutteringsrådgiver Liv Lønnum på telefon +47 905 18 900 eller mail liv@hammerhanborg.com eller rekrutteringsrådgiver Trine Larsen på tlf +47 22 33 44 00 eller mail trine@hammerhanborg.com

 

www.amestosolutions.no

Om Amesto

 

Amesto ble opprettet i 2002 og er et nordisk konsern med 1000 ansatte.  Konsernet består av virksomheter i Norden, New York, London og Amesterdam. Vi har spesialisert oss innen outsourcing av regnskap, HR og lønn, forretningssystemer innen CRM, ERP, HRM, IT-infrastruktur og Analytics, samt rekruttering og konsulentutleie. Mer om Amesto Group