Salgs- og markedsdirektør med passion søkes til å lede vår kommersielle utvikling og styrke vår salgsorganisasjon.

Amesto AccountHouse går en spennende fremtid i møte. Vi har utviklet ny teknologi som vil være med å forsterke vår posisjon i markedet og samtidig sette en ny standard i regnskapsbransjen. For å lede vår kommersielle utvikling og styrke vår salgsorganisasjon søker vi nå en strategisk og operasjonell Salgs- og markedsdirektør med drivkraft og passion. 

Som Salgs- og markedsdirektør vil du være administrerende direktørs kommersielle sparringspartner. Ditt mandat vil være å utvikle selskapets salgsstrategi, samt implementering gjennom operasjonell salgsledelse. Du vil være sentral i beslutninger rundt produkt-, system- og konseputvikling av fremtidige tjenester. Du må se muligheter for utvikling i nye markeder og segmenter, og være pådriver for vekst. Ansvaret omfatter også utarbeidelse av markedsstrategi og digitalisering av kundereisen i samarbeid med markedssjef.

Dette er en strategisk og operativ rolle, hvor du vil bidra til å utvikle en enda sterkere salgskultur ved påvirkning og tett samspill med kompetente kolleger. 

Vi søker deg som har bred erfaring fra tilsvarende kommersielt ledende rolle. Du har formelt høyere utdanning innen økonomi og ledelse. Bransjeerfaring fra vår industri vil være en stor fordel.  Du er en sterk resultatdrevet og forretningsorientert profil som kan vise til gode resultater i forhold til salgs- og forretningsutvikling. Du har god kjennskap til digital markedsføring, har analytiske egenskaper og evnen til å forankre og drive prosesser fremover. Du er energisk person, med sterk drive og svært gode kommunikasjonsevner.

Vi tilbyr en meget spennende rolle i et fremoverlent firma som  både er investeringsvillig og innovativ. Du får en sentral rolle i vår ledergruppe får derav nødvendig mandat til å være med å påvirke vår fremtidige organisering og vekst. Vi tilbyr gode lønns-, pensjons- og forsikringsordninger.

Amesto AccountHouse leverer regnskaps- og lønnstjenester, forretningssystemer og rådgivning til små og store bedrifter i hele Norden. Amesto AccountHouse ble etablert i 2004 og er blant landets ledende økonomihus. Selskapet har erfarne konsulenter innen regnskap, lønn og HR, og har rundt 170 ansatte i Danmark, Sverige og Norge. I Norge har virksomheten syv byer. AccountHouse er del av Amesto Group med over 1000 ansatte i Norden. 

Vil du vite mer om denne muligheten er du velkommen til å ta en uformell prat med Ken-Robin Utvik i SalesJobs på tlf.: 926 04 175.

Søk på stillingen her. Alle søknader blir behandlet konfidensielt.

Om Amesto

 

Amesto ble opprettet i 2002 og er et nordisk konsern med 1000 ansatte.  Konsernet består av virksomheter i Norden, New York, London og Amesterdam. Vi har spesialisert oss innen outsourcing av regnskap, HR og lønn, forretningssystemer innen CRM, ERP, HRM, IT-infrastruktur og Analytics, samt rekruttering og konsulentutleie. Mer om Amesto Group