Take lead. Take action. Take a name.

 

NYOPPRETTET STILLING.

Vi søker et multi-talent til Amesto Solutions, totalleverandør innen ERP, CRM og HRM og Nordens største Visma- og Superoffice forhandler. Men siden “Business Controller and Financial Controller and Business Developer” ikke er en helt optimal stillingstittel, trenger vi din hjelp. Vi vil nemlig at du skal hjelpe oss å forme vår nyopprettede stilling, slik den best passer deg, din profil og vårt behov.

HYBRID.
Vi ser for oss at du er en hybrid i krysningen mellom det økonomiske og det menneskelige. Du analyserer, konverterer og skaper verdier på en ivrig og engasjert måte. Du vet at logikk og kreativitet ikke bør sees på som motsetninger, men som oppskrift til suksess. Du er operativ og hands on, men likefullt en strateg som evner å se de store linjene. I tillegg er du rå på prioriteringer og en proaktiv pådriver.


NØKKELROLLE.
Stillingen er en svært sentral rolle med stor påvirkningskraft. Du vil inngå som en del av konserledergruppen og rapportere direkte til konsernsjef og samtidig fungere som bindeledd mellom 9 selskaper av ulik størrelse. Med din kunnskap er vi sikre på at du vil bli en viktig sparringspartner som vil hjelpe oss å videreutvikle selskapet. Gjennom analyser, tiltak og implementering vil du identifisere og synliggjøre forbedringsområder, samt at du gjennom rapporter, budsjett og prognoser vil jobbe ut beslutningsunderlag, og delta aktivt i strategiarbeid.


ANSVARSOMRÅDE
.
Du vil jobbe i skjæringspunktet mellom selskapets forretningsvirksomhet og økonomi/regnskap, med hovedfokus på kvalitetssikring, forbedring og utvikling av økonomiprosesser, avdekke risikofaktorer/fallgruver samt optimalisere systemer og rutiner. I dette ligger blant annet å:

  • Produsere og kvalitetssikre analyser (trender/utvikling/benchmarking), resultatrapporter og tiltaksplaner.
  • Jobbe proaktivt med KPI’er og underliggende drivere.
  • Levere rapporter, analyser og prognoser, utarbeide lønnsomhetsanalyser og skape et mer innsiktsbasert styringsgrunnlag i samarbeid med våre selskapsledere.
  • Drive plan, budsjett og prognoseprosesser.
  • Ta styring og kontroll over interne økonomiske prosesser, samt sikre at finansiell agenda etterleves, allokere administrative ressurser, og følge opp fakturering og porteføljestyring.
  • Jobbe etter de til enhver tid gjeldende prinsipper, retningslinjer, policy- er og regler for selskapet.


BAKGRUNN.
Du har gjerne erfaring fra regnskap, revisjon, controlling eller konsulentmiljø. Du har interesse for digitalisering og kunnskap om recurring økonomi. Din faglige styrke er bunnsolid og du er rå på økonomistyring, analyse og prognosearbeid. Det viktigste for oss er dog ditt pågangsmot, dine personlige styrker og at du brenner for bransjen og bransjens utviklings-potensiale.


TALENT.
Med glimt i øyet og smittende entusiasme utfordrer du oss til å tenke nytt. Du er kreativ men legger samtidig tydelige føringer for hva som forventes av de rundt deg. Du er tilstede, tydelig og ansvarsbevisst, og opptatt av at alle rundt deg får plass og mulighet til å videreutvikle sin kompetanse og samtidig ha det morsomt sammen. Du utstråler tillit, trygghet og autoritet, og dette gjenspeiler seg i ditt store nettverk. Med en naturlig positiv fremtoning passer det deg ypperlig å ha kontakt med mange ulike typer mennesker. Det passer godt, for du vil levere selskapslederstøtte og lede ulike prosjekter på tvers av selskapets forretningsområder.


CONFIDENT.
Dine kommunikative egenskaper baner raskt vei for overbevisende argumenter når du legger frem dine forslag. Du har klare målsettinger og sørger for at de rundt deg leverer avtalt kvalitet til avtalt tid. Din struktur og gjennomføringsevne er uovertruffen, noe vi mistenker er fordi du er over gjennomsnittet prestasjon og resultatorientert. Korte tidsfrister har lært deg å raskt identifisere og adressere problemstillinger, og du hiver deg uredd over nye utfordringer. Vi trenger en som deg. En som jobber målrettet, taktisk og strategisk med digitale løsninger, med langsiktig intensjon om å optimalisere økonomiske uttak.


INNSIKT.
Ditt øye for detaljer, din nysgjerrighet og din nøyaktighet sørger for god innsikt. Du er opptatt av bransjeteknologi, du holder deg oppdatert på nyvinninger og ikke minst er du positivt innstilt til endringer som vil effektivisere og skape verdier for kundene våre. Vi kaller det Simplifying Business. Med grunnlag i dette søker du lønnsomhet i alt du gjør og viser handlekraft og engasjement, samtidig som du er opptatt av å heve kompetanse og sikre kvalitet. Ditt mål å skape den beste kundeopplevelsen gjennom anerkjennelse og engasjement, samt bygge kultur på tvers av selskaper og land.


EXPLORER.
Som nysgjerrig av natur er det kanskje ikke overraskende at du er samfunnsorientert, belest og genuint opptatt av hva som rører seg rundt deg. Du er modig og elsker å oppleve nye ting, enten det er en tur på fjellet, eller en eksotisk reise til utlandet. Heldigvis for deg vil denne stillingen innebære reisevirksomhet til våre andre nordiske kontorer. Både der og på vårt hovedkontor i Oslo får du muligheten til å utforske både selskap og interne muligheter.


WHO DO YOU THINK YOU ARE?
Som vårt kommende stjerneskudd vil du få gleden av å jobbe i et spennende og fremoverlent selskap med sterk kultur. Vi skaper engasjement og resultater gjennom nære ledere, innsikt, kompetanse, ny teknologi og deling. Om du har lyst til å ta Amesto Solutions til et enda høyere nivå, da bør du gjøre som oss; #askmore. Vi tror at vi lærer mer, både om og av hverandre, fra andre og med andre, om vi bare spør.

Så da spør vi deg; hvor vil DU jobbe?

Kontakt Anette Holthe 416 61 481 // anette.holthe@toptemp.no

SØK PÅ STILLINGEN

Om Amesto

 

Amesto ble opprettet i 2002 og er et nordisk konsern med 1000 ansatte.  Konsernet består av virksomheter i Norden, New York, London og Amesterdam. Vi har spesialisert oss innen outsourcing av regnskap, HR og lønn, forretningssystemer innen CRM, ERP, HRM, IT-infrastruktur og Analytics, samt rekruttering og konsulentutleie. Mer om Amesto Group