Vi tilbyr alt fra systemer, tjenester og rådgivning til rekruttering og personalutleie. Uansett om du ønsker å gjøre oppgavene innen lønn og HR selv eller sette det bort til våre spesialister, kan vi sette sammen skreddersydde pakkeløsninger til din bedrift.

Er du usikker på hva du trenger, kan vi også gi deg gode råd på veien. Under finner du våre løsninger. Velg den som passer best for deg og din bedrift, eller be oss om forslag til løsning.

Lønn- og HR systemer

Amesto Solutions lønns- og personalsystemer til bedrifter i hele Norden. Våre spesialister kan betjene selskaper i alle størrelser og med ulike behov. Vi leverer standard og komplette lønn- og personalsystemer fra Huldt & Lillevik, Visma, Sympa og Evolution Software. Vi hjelper deg med å velge system basert på dine ønsker og behov.

Lønns- og HR-systemer

Lønn- og HR tjenester


Amesto kjører lønn for mer enn 15000 arbeidstagere i måneden, det gjør oss ledende i Norden på outsourcing av lønn. Enten du ønsker å redusere kostnader, spare tid eller få bedre struktur på HR-arbeidet kan våre spesialister hjelpe deg.

34-620x355.jpg
6-620x355.jpg

Rekruttering og bemanning

Gjennom datterselskapene Top Temp og House of Consulting er Amesto totalleverandør av bemanningstjenester knyttet til HR, lønn og tilhørende systemer. Vi bemanner både til faste og midlertidige stillinger, og med en kontaktflate på nærmere 100 000 kandidater er det stor sannsynlighet for at vi har en person som passer din bedrift.

Vurderer du løsninger innen HR eller lønn?

Lyst til å vite mer om hvordan du kan spare tid på å effektivisere HR prosessene?

Ta en uforpliktende prat med oss, våre spesialister kan hjelpe deg!

 

Firma:
E-mail:
Tlf.:
 

Norwegian Property

Amesto Analyze er både leservennlig og fleksibelt, og vi kan tilpasse rapportene slik vi vil.

Norsk Landbruksrådgivning

Norsk Landsbruksrådgivning (NLR) kjøpte i august i år SuperOffice lisenser av Amesto Solutions. Flere avdelinger hos oss har spilt på lag og gitt kunden en fleksibel lisensavtale og gode incentiver til å få opp store deler av NLR i ett og samme løft.

Grundfos Pumper

Grundfos Pumper AS har satt ut lønnskjøring til Amesto Payroll i Oslo. Vi skal levere lønnstjenester på Visma Lønn, samt Visma.net expence til 80 ansatte.

Politiets Fellestjenester

Amesto Top Temp har skrevet to års nasjonal rammeavtale med Politiets Fellestjenester på utleie av vikarer innen regnskap, lønn, drift, kantine, kontor og administrasjon.

Vianor

Vianor har inngått avtale med Top Temp om innleie av lønnskonsulenter og regnskapsmedarbeidere.

Deloitte Consulting

Opgaverne spænder over oversættelse af eksempelvis præsentationer, rapporter og kundereferencer inden for vidt forskellige områder og sektorer. Det kræver oversættere med relevant baggrundsviden og stor sproglig sikkerhed.

Universitetet i Bergen

Amesto Translations har hatt rammeavtale med Universitetet i Bergen siden 2010 og har fått fornyet tillit etter nye anbudsrunder. Arbeidet har bestått av oversettelse og språkvask av dokumenter med ulik terminologi innen administrasjon, undervisning og vitenskap.

Elkjøp

Elektronikkgiganten Elkjøp har inngått avtale med Top Temp om innleie av content writer.

Stiftelsen  Norges varemesse

Stiftelsen  Norges varemesse  har inngått avtale med Top Temp om innleie og rekruttering av messevertinner, montører og lagermedarbeidere.  

Driftsteknikk Industrier

Top Temp har avtale med Driftsteknikk Industrier på leveranse av prosjektleder, servicetekniker og produksjonsmedarbeidere.

Relokator

”Vi klarer aldri å få egne folk til å produsere bilag, regnskap og lønn så effektivt som Amesto AccountHouse gjør!”

Skandiabanken

- Produktene fra Visma og Amesto bidrar til effektivisering av økonomirapporteringen og tilgjengeliggjøring av styringsinformasjon i Skandiabanken, sier Harald Urdal, leder for økonomi i Skandiabanken.

Eskoleia

" Med nytt MPS-system slapp vi å bytte vårt velfungerende regnskapssystem, ved å beholde Visma Business som har redusert prosjektets størrelse og kompleksitet"

Atenti

"Sammen med Amesto Solutions skaper vi mer business, akkurat slik et godt samarbeid skal fungere!" Erik Torp Johannesen, daglig leder, Atenti Regnskapsbyrå

Aberdeen

- Amestos kombinasjonsom ledende både på systemimplementeringer og tjenesteleveranser har vært en viktig årsak til suksessen i samarbeidet.

HAV Eiendom

Amesto Solutions bransjeerfaring og systemets enkelhet avgjorde vårt valg.

Data Respons

– MPS-systemet Amesto ClockWork har økt produktiviteten, fleksibiliteten og leveransepresisjonen til våre kunder, sier logistikkansvarlig Erik Bassøe i Data Respons Norge AS.

Statoil

Amesto Translations har signert en global avtale med Statoil, som gjør selskapet til preferert leverandør av oversetter- og tolketjenester.

Qicraft

Qicraft beskrive hvordan de sammen med Visma og Amesto Solutions har effektivisert sine forretningsprosesser. Se video

Axactor Norway

Amesto AccountHouse ble valgt til leverandør av lønnstjenester fra A-Å av Axactor Norway AS.

TDC

«Vi har hatt et godt samarbeid med Top Temp i flere år og er godt fornøyd med måten de har bistått i bemanningsprosessen. Oppfølgingen har vært god og de snur seg raskt rundt for å finne den rette kandidaten.

Næringsforeningen

Næringsforeningen i Kristiansandsregionen avtale med Amesto Solutions. Hensikten er å effektivisere og profesjonalisere arbeidsprosessene knyttet til foreningens IT- systemer, med spesiell vekt på CRM og marketing.

Stiftelsen Miljøfyrtårnet

Amesto Solutions har levert Visma Business, Visma lønn og SuperOffice for å effektivisere og automatisere arbeidsprosessene i stiftelsen.

DACHSER

Dachser bruger Amesto Translations til at oversætte pressemeddelelser,nyhedsbreve, brochurer og lign. til og fra dansk, engelsk, norsk og svensk. Her er det en forudsætning, at leverandøren ikke bare oversætter ord for ord, men formår at tilpasse teksten til det lokale marked.

Arp-Hansen Hotel Group

Med 11 forskellige hjemmesider på i alt fem forskellige sprog har Arp-Hansen Hotel Group løbende behov for professionel assistance til oversættelser. Amesto Translations har ansvaret for at oversætte fra dansk til svensk, norsk og tysk.

Elma Instruments

“Visma Business giver en rigtig god integration med vores norske og svenske selskaber. Det er et effektivt økonomisystem, som dækker alle vores behov som nordisk virksomhed, og vi vil klart anbefale Visma Business og vores Visma-partner, Amesto Solutions, til andre nordiske virksomheder". Lars Bendixen, admi.dir.

SG Finans

SG Finans har inngått avtale med Top Temp om innleie av kundekonsulenter.

McDonalds

McDonalds Norge har satt ut lønnskjøring til Amesto Payroll i Oslo og implementert HR system fra Amesto Solutions.

DFDS Seaways

”Visma Business oppfyller våre behov og ved å gå utenom de store ERP-leverandørene sparer vi betydelig på både lisens- og implementerings-kostnader.”

Regnskapshuset

– Regnskapsbyråløsningen fra Amesto Solutions effektiviserer hverdagen og løfter kundene våre opp i skyen, sier adm. direktør Tom Robert Aasnes i Sparebanken 1 Regnskapshuset Nord-Norge AS (Regnskapshuset).

Trygghet i leveransen

Vi har egne team med eksperter innen Lønn og HR. Du som kunde kan være trygg på at prosjektet helt fra anskaffelse, implementering, opplæring og til support i etterkant, blir ivaretatt på en profesjonell måte.