Norwegian Property

Amesto Analyze er både leservennlig og fleksibelt, og vi kan tilpasse rapportene slik vi vil.

Norsk Landbruksrådgivning

Norsk Landsbruksrådgivning (NLR) kjøpte i august i år SuperOffice lisenser av Amesto Solutions. Flere avdelinger hos oss har spilt på lag og gitt kunden en fleksibel lisensavtale og gode incentiver til å få opp store deler av NLR i ett og samme løft.

Grundfos Pumper

Grundfos Pumper AS har satt ut lønnskjøring til Amesto Payroll i Oslo. Vi skal levere lønnstjenester på Visma Lønn, samt Visma.net expence til 80 ansatte.

Politiets Fellestjenester

Amesto Top Temp har skrevet to års nasjonal rammeavtale med Politiets Fellestjenester på utleie av vikarer innen regnskap, lønn, drift, kantine, kontor og administrasjon.

Vianor

Vianor har inngått avtale med Top Temp om innleie av lønnskonsulenter og regnskapsmedarbeidere.

Deloitte Consulting

Opgaverne spænder over oversættelse af eksempelvis præsentationer, rapporter og kundereferencer inden for vidt forskellige områder og sektorer. Det kræver oversættere med relevant baggrundsviden og stor sproglig sikkerhed.

Universitetet i Bergen

Amesto Translations har hatt rammeavtale med Universitetet i Bergen siden 2010 og har fått fornyet tillit etter nye anbudsrunder. Arbeidet har bestått av oversettelse og språkvask av dokumenter med ulik terminologi innen administrasjon, undervisning og vitenskap.

Elkjøp

Elektronikkgiganten Elkjøp har inngått avtale med Top Temp om innleie av content writer.

Stiftelsen  Norges varemesse

Stiftelsen  Norges varemesse  har inngått avtale med Top Temp om innleie og rekruttering av messevertinner, montører og lagermedarbeidere.  

Driftsteknikk Industrier

Top Temp har avtale med Driftsteknikk Industrier på leveranse av prosjektleder, servicetekniker og produksjonsmedarbeidere.

Relokator

”Vi klarer aldri å få egne folk til å produsere bilag, regnskap og lønn så effektivt som Amesto AccountHouse gjør!”

Skandiabanken

- Produktene fra Visma og Amesto bidrar til effektivisering av økonomirapporteringen og tilgjengeliggjøring av styringsinformasjon i Skandiabanken, sier Harald Urdal, leder for økonomi i Skandiabanken.

Eskoleia

" Med nytt MPS-system slapp vi å bytte vårt velfungerende regnskapssystem, ved å beholde Visma Business som har redusert prosjektets størrelse og kompleksitet"

Atenti

"Sammen med Amesto Solutions skaper vi mer business, akkurat slik et godt samarbeid skal fungere!" Erik Torp Johannesen, daglig leder, Atenti Regnskapsbyrå

Aberdeen

- Amestos kombinasjonsom ledende både på systemimplementeringer og tjenesteleveranser har vært en viktig årsak til suksessen i samarbeidet.

HAV Eiendom

Amesto Solutions bransjeerfaring og systemets enkelhet avgjorde vårt valg.

Data Respons

– MPS-systemet Amesto ClockWork har økt produktiviteten, fleksibiliteten og leveransepresisjonen til våre kunder, sier logistikkansvarlig Erik Bassøe i Data Respons Norge AS.

Statoil

Amesto Translations har signert en global avtale med Statoil, som gjør selskapet til preferert leverandør av oversetter- og tolketjenester.

Qicraft

Qicraft beskrive hvordan de sammen med Visma og Amesto Solutions har effektivisert sine forretningsprosesser. Se video

Axactor Norway

Amesto AccountHouse ble valgt til leverandør av lønnstjenester fra A-Å av Axactor Norway AS.

TDC

«Vi har hatt et godt samarbeid med Top Temp i flere år og er godt fornøyd med måten de har bistått i bemanningsprosessen. Oppfølgingen har vært god og de snur seg raskt rundt for å finne den rette kandidaten.

Næringsforeningen

Næringsforeningen i Kristiansandsregionen avtale med Amesto Solutions. Hensikten er å effektivisere og profesjonalisere arbeidsprosessene knyttet til foreningens IT- systemer, med spesiell vekt på CRM og marketing.

Stiftelsen Miljøfyrtårnet

Amesto Solutions har levert Visma Business, Visma lønn og SuperOffice for å effektivisere og automatisere arbeidsprosessene i stiftelsen.

DACHSER

Dachser bruger Amesto Translations til at oversætte pressemeddelelser,nyhedsbreve, brochurer og lign. til og fra dansk, engelsk, norsk og svensk. Her er det en forudsætning, at leverandøren ikke bare oversætter ord for ord, men formår at tilpasse teksten til det lokale marked.

Arp-Hansen Hotel Group

Med 11 forskellige hjemmesider på i alt fem forskellige sprog har Arp-Hansen Hotel Group løbende behov for professionel assistance til oversættelser. Amesto Translations har ansvaret for at oversætte fra dansk til svensk, norsk og tysk.

Elma Instruments

“Visma Business giver en rigtig god integration med vores norske og svenske selskaber. Det er et effektivt økonomisystem, som dækker alle vores behov som nordisk virksomhed, og vi vil klart anbefale Visma Business og vores Visma-partner, Amesto Solutions, til andre nordiske virksomheder". Lars Bendixen, admi.dir.

SG Finans

SG Finans har inngått avtale med Top Temp om innleie av kundekonsulenter.

McDonalds

McDonalds Norge har satt ut lønnskjøring til Amesto Payroll i Oslo og implementert HR system fra Amesto Solutions.

DFDS Seaways

”Visma Business oppfyller våre behov og ved å gå utenom de store ERP-leverandørene sparer vi betydelig på både lisens- og implementerings-kostnader.”

Regnskapshuset

– Regnskapsbyråløsningen fra Amesto Solutions effektiviserer hverdagen og løfter kundene våre opp i skyen, sier adm. direktør Tom Robert Aasnes i Sparebanken 1 Regnskapshuset Nord-Norge AS (Regnskapshuset).

Tamrotor Marine Compressors

Når den verdensledende leverandøren av marine trykkluftsystemer Tamrotor Marine Compressors (TMC) ombygde sitt lager, løftet selskapet sitt IKT-system opp på et høyere nivå sammen med Amesto Solutions.

Mercuri Urval

Amesto Nordic Payroll ble valgt til leverandør av lønns- og HR-tjenester til Mercuri Urval. Avtalen omfatter over 350 ansatte i alle nordiske land (herunder Finland). Aansatte får også tilgang til Visma.net Expence.

Wurth Norge AS

Würt Norge har inngått avtale med Top Temp om innleie av konsulenter innen fagområdene detaljhandel, kontor og administrasjon, samt lager og transport.

Innovasjon Norge

Amesto Translations har inngått rammeavtale med Innovasjon Norge. Behovet for oversettelser gjelder strategiske dokumenter, brosjyrer samt tekster for publisering på intranett og internett, hovedsakelig på engelsk.

Jølstad

«Vi sparer mye tid på å ha samlet alt i et HR-system. Det var viktig for oss at systemet er integrert med lønn. Tidligere ble HR manuelt ivaretatt, nå har vi oversikt og dokumentasjon lettere tilgjengelig. I tillegg er supporten bra!» Marit Gaupås, leder for HR.

Blomsterringen

”Visma Business er meget brukervennlig og lett å bruke. Vi er veldig godt fornøyd med Amesto Solutions og stiller gjerne opp som referanse!” Gunnstein Skomedal, IT ansvarlig.

Skydda

«Skydda har i mange år hatt et tett og godt samarbeid med Top Temp i forbindelse med nyansettelser. For oss er det avgjørende at vi ansetter de rette menneskene og Top Temp kjenner vårt behov, arbeidsmiljø og arbeidsoppgaver som gir en trygghet i denne prosessen.

Forsvarsbygg

Amesto Translations vant anbudet til Forsvarsbygg i mai 2016, og fikk dermed ny tillit hos denne rammeavtalekunden som har vært avtalekunde siden 2012. Som offentlig aktør skal minimum 25 % av Forsvarsbyggs eksterne skriftlige kommunikasjon være på nynorsk.

Heidenreich

Rørgrossisten Heidenreich har inngått avtale med Top Temp om innleie av sjåfører, lagermedarbeidere og regnskapsmedarbeidere.

TNT

Transportselskapet TNT har inngått avtale med Top Temp på innleie av service medarbeidere.

Pagunette

- Visma Business hjælper os helt klart med at skabe overskud på bundlinjen - selv i en tid med både finanskrisen og generel tilbagegang i tekstilbranchen.

Komplett A/S

Nordens største nettbutikk har kjøpt oversettelsestjenester av Amesto Translations. Vi lisensierer også ut oversettelsesverktøy og lærer opp interne ressurser. Blir en spennende reise å følge dem på!

Uno-X Gruppen

"Amesto-folkene opptrer profesjonelt, besitter stor kompetanse og er rett og slett hyggelige folk!”

Helse Nord

"Endelig har vi fått ett fellessystem med veldig gode statistikker og full kontroll på hva som kjøpes i hele foretaket."

Tamrotor Marine Compressors

Når den verdensledende leverandøren av marine trykkluftsystemer Tamrotor Marine Compressors (TMC) ombygde sitt lager, løftet selskapet sitt IKT-system opp på et høyere nivå sammen med Amesto Solutions.

Argo Internett AS

- Fra vi startet samarbeidet med Amesto har vi forholdt oss til få personer og hele tiden har vi hatt en god dialog med kunnskapsrike ansatte.

Kruse Smith

"Vi har gode relasjoner med Amesto Solutions CRM AS og etter en overgang til Visma SuperOffice Customer Service har vi fått bedre styring og kontroll på kundehåndteringen"

Opoint AS

Medieovervåkningsselskapet Opoint AS har inngått avtale med Amesto AccountHouse på lønnskjøring fra A-Å.

Rottne Industri AB

"Vi har arbetat med Amesto i många år kring översättningar av vår dokumentation. Man får alltid ett fantastiskt trevligt bemötande när man jobbar med dem och översättningarna är alltid bra och levererade i tid. Vi är väldigt nöjda med vårt samarbete."Annika Hasselblad, Rottne Industri AB

Nordic Trustee

Finansselskapet Nordic Trustee (tidligere Norsk Tillitsmann ASA) har inngått avtale med Top Temp på innleie og rekruttering av resepsjonist, konsulent og corporate assistant.

DSB

Høsten 2016 inngikk Amesto Translations en rammeavtale med Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap på oversettelse fra bokmål til nynorsk.

Atea

IT-selskapet Atea har tegnet rammeavtale med Top Temp om leveranse innen alle fagområder.

Fazer

Top Temp har inngått avtale om leveranse av regnskaps- og lønnsmedarbeidere til Fazer Food Services. I Norge er Fazer Food Services en ledende aktør innen drift av måltidstjenester under varemerket Wilberg, og cateringvirksomhet under varemerket Wilberg Catering.

Olof Lorentzen

Oluf Lorentzen A/S, importør av finere matvarer til dagligvare- og storkjøkkenmarkedet har inngått lønnsberedskapsavtale med Amesto AccountHouse.

LINK AS

LINK har gjennom flere år hatt Amesto Tolk som sin leverandør av tolketjenester. LINK er driftsoperatør for 20 asylmottak i landet. Dette omfatter ordinære mottak både for voksne og enslige mindreårige og transittmottak for begge gruppene.

Fagerhult

”Vi är nöjda med vårt samarbete med Amesto. Vi kan lita på att alltid få snabba svar och leveranstider som är tydliga och som hålls.” Ida Lindeblad, Marketing Manager på Fagerhult.  

Promis

Effektiv økonomistyring: ”Amesto ivaretar våre spesielle behov på beste måte og har bidratt til å forenkle driften! Jørgen Petersen, daglig leder og partner i Promis"

Uno X Energi

Uno-X Energi har signert nordisk avtale med Amesto Solutions. Kontrakten inneholder avtaler for systemer innen regnskap og logistikk og CRM.

Samarbeid med Fretex

- Vårt samarbeid har vært svært fruktbart for så vel Fretex som TopTemp. Veien videre innebærer enda tettere samarbeid på tiltak som oppfølging. Arild Mørk, jobbkonsulent i Fretex.

Grene Danmark AS

Amesto AccountHouse har inngått avtale med Grene Danmark AS om lønnskjøring fra A-Å.

Diabetesforeningen

”Med Visma Business har vi et funktionelt og fleksibelt økonomisystem, hvor vi effektivt kan håndtere vores mange medlemmer og frivillige i samme funktionelle base.” Lene Olsen, regnskabschef i Diabetesforeningen.

Enata Eiendom AS

Amesto AccountHouse har inngått avtale med Enata Eiendom på regnskapsføring og Kontraktsforvaltning. I tillegg omfatter avtalen økonomisjef til leie på xledger/Fenistra for Enata – konsernet.

Enwa

Top Temp leverer rekrutteringstjenester til Enwa Water Technologies, Enwa PMI og Enwa Support.

BUFETAT

Amesto Tolk leverer i dag tolketjenester til flere instanser i Bufetat som har ansvaret for det statlige barne- og familievern. Omsorgssenterne, Gjøvik, Ringerike og Bærum har signert rammeavtale med Amesto Tolk på tolketjenester, telefon og oppmøte.

Telering Bedrift APRO

- Vi benytter Amesto Connect for distribusjon av utgående EHF-fakturaer fra vårt ERP-system (MultiCase), og er veldig godt fornøyd. Løsningen er svært stabil og det er enkelt å overvåke våre utgående fakturaer.

ElTel Sønnico

ElTel Sønnico AS har nylig inngått avtale med Top Temp om innleie av konsulenter innen fagområdene HR og personal, lager og transport.

Aberdeen Asset Management Norway

- Amesto Solutions kjenner eiendomsbransjen og snakker «samme språk» som oss. Mange kan levere Visma Business, men bare Amesto Solutions har Amesto Analyze.

Shoe-d-vision

Shoe-d-vision, der er central indkøbs- og markedsføringsorganisation for skokæderne Skoringen, Zjoos samt en række ECCO-shops, har indgået aftale om et nyt, fælles økonomisystem.

Cooper Crouse Hinds

Cooper Crouse Hinds har satt ut lønnskjøring fra A-Å til Amesto AccountHouse.

Bank Norwegain

«Vi har brukt Top Temp som rekrutteringsbyrå til kundeservice i flere år, og er godt fornøyd. De er flinke til å levere gode og kvalifiserte kandidater".

NSB

Amesto Translations vant anbudet til NSB i juni 2016. Kontrakten gjelder oversettelse mellom norsk og engelsk og norsk og tysk. Aktuelle teksttyper er regnskapsrapporter, børssensitiv informasjon, pressemeldinger, utredninger, teknisk dokumentasjon, anskaffelsesdokumenter, brosjyrer og manualer.

Frellsen

“Visma Business kan alt det, vi har brug for – også e-fakturering til vores mange kommunale kunder, der blev indført som krav i 2004-05. E-faktureringsløsningen i Visma Business sparer os for en mindre formue på 8-9 kroner pr. faktura.” Henrik Frellsen, adm. dir.

Store Norske Spitsbergen

Store Norske Spitsbergen utvider driften på Svalbard med følgende gruver; Gruve 3 og Svea Svalbard. Amesto Accounthouse skal levere lønn A-til Å. Avtalen til Store Norske Spitsbergen utvides til å inkludere lønnsproduksjon for de nye gruvene.

Advokatfirma Schjødt AS

Amesto Tolk har samarbeidsavtale med Advokatfirma Schjødt AS, og engasjeres når det er behov for tolker og / eller tolketeknisk utstyr.

DLA Piper

Top Temp har levert advokatsekretær og rekrutteringstjenester innen økonomi til det internasjonale advokatfirmaet DLA Piper.

Agder Energi

"Amesto Solutions har en brukervennlig, effektiv og enkel innkjøpsløsning for håndtering av konkurransegjennomførings- og avtaleprosessen"

Jansson og Larsen Regnskap

– Vi fører regnskap for våre kunder via nett og har overtatt de fleste av deres økonomifunksjoner. Det sparer dem for store årlige beløp, sier systemrådgiver og regnskapsfører Stein Hugo Heske i selskapet.

Tromsø Villmarkssenter

- Vi bruker betydelig mindre tid på manuelle prosesser. Det aller viktigste er kanskje at faktura ikke blir liggende en plass, sier Ole Kristian Reinertsen, økonomisjef på Tromsø Villmarkssenter

Enivest

"Et komplett ERP-system som dekker våre krav til en effektiv abonnementsfakturering, og prosesser i denne forbindelse. Systemet gir oss oppdatert informasjon til enhver tid, samt en programvare som gir oss støtte til rapportering.» Gerry Eikeland, Økonomisjef

Assa Abloy

Det multinasjonale konsernet innen lås-, sikkerhets- og dørløsninger har signert avtale med Amesto AccountHouse på lønnstjenester fra A-Å, samt reiseregningssystemet Visma.net expense.

Helse Sør-Øst

House of Consulting, et Amesto selskap, har fått rammeavtale for leveranse av konsulenttjenester (IKT) for Helse Sør-Øst RHF

Telecomputing

«Vi har over flere år hatt gleden av godt samarbeid med TopTemp. Dette har resultert i flere vellykkede rekrutteringer og verdifull rådgivning ifm et vesentlig antall rekrutteringsprosesser. Kompetanse er vår viktigste asset, og rekruttering av mennesker med riktig bakgrunn og gode holdninger er helt kritisk for å lykkes.» Bjørn Nordby, Teknisk Direktør

Rejsekort

”Vi fik anbefalet Amesto for tre år siden afvores samarbejdspartner Metroselskabetog har brugt dem lige siden. Vores samarbejdeer glimrende – de er hurtige ogservicemindede". Thomas Boe BramsenMarkedschef, Rejsekort.

Evry

Amesto Translations har signert avtale på oversettelse og språkvask med EVRY og dets datterselskaper. Avtalen omfatter oversettelse og korrektur av ulike dokumenter.

Huawei Technologies Norway

”Amesto Top Temp er en meget profesjonell samarbeids-partner det er en glede å samarbeide med.” Cecilia Mathisen, Senior HR-Specialist i Huawei.

Espire

”Amesto AccountHouse reduserer sårbarheten vår og tilfører oss kompetanse og kvalitet!”

Symfoni Software

- Vi fikk full kontroll og det er forståelig for alle ansatte med og uten regnskapskompetanse. Vi bruker mye mindre tid og godkjenner bilag på Ipad hvor som helst, når som helst.» Bjørn Jarl, CEO

HTH

Amesto Solutions har signert en nordisk avtale og skal levere komplett økonomiløsning til Nobia/HTH. Dette er en Visma Business løsning som skal implementeres hos HTH franchisetakere i Danmark og Norge.

Union

- Amesto har bidratt til å få gode rutiner på rapportering som har medført at vi kan rapportere både årsregnskap og kvartalsvis VEK til våre investorer vesentlig raskere enn hva vi har klart tidligere.

Safetel

- Vi har gått fra to systemer med regnskap og logistikk på den ene siden og fakturering av abonnementer på den andre siden. Vi har nå fått en helhetlig løsning som tilfredsstiller våre behov på alle områder og oppnådd årlige besparelser på over 1 million kroner, sier økonomidirektør Kenneth Brenne.

Normann Olsen

I økonomiavdelingen har vi fått svært god flyt i arbeidet, og mine tre medarbeidere håndterer både selskapets omsetning på 300 millioner, og 80 millioner for andre selskaper.– Det hadde aldri gått uten et effektivt økonomisystem. Vi ser også at dette på sikt vil gi enda bedre likviditet sier Dancke.

Universal Music AS

Det internasjonal selskapet Universal Music, avdeling Norge, har inngått avtale med Amesto AccountHouse på å levere lønn fra A-Å.

Klaveness Marine Holding

Klaveness Marine Holding AS har vedtatt å overlate ansvar for regnskapsførsel, kontraktsforvaltning (eiendomsinvesteringer) og årsoppgjør til Amesto AccounHouse.

Acciona Infratructure

Acciona Infrastructure har satt ut lønnskjøring fra A-Å til Amesto AccountHouse.

Komatsu

"Vi har haft ett långt samarbete med Amesto och de har på ett professionellt sätt skött översättningar av vår maskindokumentation och vårt marknadsföringsmaterial. Det är värdefullt med en leverantör som blir väl insatt i de specifika fackuttryck som används inom varje bransch.

Repsol

Olje- og gasselskapet Repsol har inngått avtale med Top Temp om rekruttering av Financial Analyst og Rig Specialist.

Rambøll

"Amesto leverer gennemgående en høj kvalitet i oversættelserne!" Karina Smedemark, Senior Communications Consultant, Rambøll.

Norsk Pasientskadeerstatning

Amesto Translations har vunnet anbudet med Norsk Pasientskadeerstatning. Avtalen er på 2+1+1 år og omfatter oversettelse av medisinske journaler, saksdokumenter, korrespondanse med søkere, medisinsk og juridisk fagterminologi samt informasjon til nettsider.

Nasjonal kommunikasjonsmyndighet

Amesto Translations inngikk sommeren 2015 en rammeavtale med Nasjonal kommunikasjonsmyndighet på oversettelsestjenester til engelsk.

Leica Geosystems

Leverandør av måle- og maskinstyringssystemer - Leica Geosystems - har inngått avtale med Top Temp på front desk coordinator og lagermedarbeider.

.

Om Amesto

 

Amesto ble opprettet i 2002 og er et nordisk konsern med 1000 ansatte.  Konsernet består av virksomheter i Norden, New York, London og Amesterdam. Vi har spesialisert oss innen outsourcing av regnskap, HR og lønn, forretningssystemer innen CRM, ERP, HRM, IT-infrastruktur og Analytics, samt rekruttering og konsulentutleie. Mer om Amesto Group