Amesto Beyond

Reserver din plass

Amesto | Beyond


Når: 5. september kl. 12.30 - 17.00 
Hvor: Oslo, Latter, Aker Brygge
For hvem: Ledere og beslutningstakere

Meld deg på

Reserver din plass

Amesto | Beyond


Når: 5. september kl. 12.30 - 17.00 
Hvor: Oslo, Latter, Aker Brygge
For hvem: Ledere og beslutningstakere

Meld deg på

Amesto Beyond 2019

A matter of trust.

Ingen vil jobbe for noen de ikke har tillit til, og ingen vil kjøpe av, eller samarbeide med, noen de ikke har tillit til. Ikke i dag, og i alle fall ikke i morgen. It’s all a matter of trust. 

Så, hvor viktig er det at du som leder har en XR-strategi, når denne teknologien vil få barnebarna dine til å se på mobilen på samme måte som du ser på telegrafen? Hva skjer, når du slutter å se på hjernen som en svart boks, og begynner å jobbe med, og ikke mot de neurologiske fakta? Finnes det en oppskrift på tillit?

I en verden der 3,5 millioner nordmenn er på Facebook, og vi søker 50 millioner ganger på Google hver dag, er alt blitt gjennomsiktig. Som selskap og leder må du være ærlig, skape mening og vise den du faktisk er. Fordi det skaper tillit, og tillit er avgjørende for lønnsom vekst over tid.

Amesto Beyond er en annerledes konferanse, det er derfor vi kaller den Beyond. Vi har samlet intelligente ledere, annerledes tenkere og utfordrere for å grave i begrepet tillit. Vi tror at den som skjønner hvor viktig det er å skape tillit er morgendagens helter.

Amesto Beyond 2019

Amesto Beyond 2019

Reserver din plass!

NÅR: Torsdag 5. september 2019, klokken 12:30 - 17:00. 
HVOR: Oslo, Latter Aker Brygge 
FOR HVEM: Ledere og beslutningstakere
PRIS: Vi spanderer

Meld deg på i dag!

Amesto Beyond 2019

Foredragsholdere:

«The new reality is Mixed.»

International Keynote speaker fra Microsoft.

Microsoft er ledende innen utviklingen av Mixed reality, med spydspissen Microsoft HoloLens. Teknologien er allerede etablert innen utdanning og helse. Nå kommer næringslivet for fullt.

“Holograms and mixed reality have moved on from futuristic potential to present-day reality, and the technology has already transformed the way many industries operate.”

Virtual Reality (VR) og Augmented Reality (AR) er teknologier som samlet omtales som “XR” teknologi. Teknologien har foreløpig ikke tatt noen betydelig plass i vår jobbhverdag. I spillverden derimot, er bildet et annet.

 

Undersøkelser utført av Magic Leap viser at AR-presentert informasjon kodes inn i minnet vårt 70 prosent sterkere enn vanlig informasjon, og dobler vår visuelle oppmerksomhet. Om bare få år kan vi se fotballkamper i realtid på stuebordet, sitte virtuelt på første rad når håndballjentene spiller i VM- finalen, eller delta i møter som om vi var tilstede.

XR-teknologi vil endre hvordan vi lever og kommuniserer. Det som nå etterspørres av “mobile strategy” i styrerommet, vil fort endres til “XR strategy”. Som leder må du kunne svare. Hvis ikke, vil du utfordres av de som kan.

KATARINA   GOSPIC 

Katarina er hjerneforsker, med en doktorgradsavhandling om neuroekonomi, beslutningsfatning og følesesregulering. Hun ble nominert til årets taler i Sverige i 2018 og er en av Nordens mest ettertraktede forelesere.

Få med deg hennes foredrag «Hjernen er ingen svart boks.» på Amesto Beyond.

”Många ser hjärnan som en svart box, som något svårt som de tror vi vet väldigt litet om. De har bättre koll på hur mobilen fungerar än den egna hjärnan. Men det finns mycket studier om hjärnan, det handlar inte om någonting magiskt. Om vi anpassar oss själva och samhället efter hur vår hjärna faktiskt fungerar, skulle vi arbeta smartare och må väldigt mycket bättre”.

Hva gjør at vi stoler på hverandre? Finnes det en oppskrift på gode relasjoner? Hvorfor reagerer vi rasjonelt på økonomiske utfordringer, og hvem lurer hvem? Hva skjer egentlig i hjernen i åpent landskap? Katarina utforsker hvordan hjernen opererer når du vinner noens tillit.

Den tekniske utviklingen har skjedd i rasende fart, men hjernen er den samme som for 40 000 år siden. Hvis vi ikke tar hensyn til vår steinalderhjerne blir beslutningene våre irrasjonelle og vanskelige å begripe. Men, det å lytte til hjernen krever store strukturelle endringer i arbeidslivet. Kontorlandskap, for eksempel, er hjernens verste fiende. I stedet for å være kreative tvinger vi hjernen til å stenge ute stress.

Katarina er lege (M.D), forsker (PH.D), fysiolog, entreprenør og forfatter. Hun har skrevet bøkene: "Välj rätt! - en guide till bra beslut" (2012) och "Den sociala hjärnan" (2014).

KJETIL   EIKESET

Kjetil Eikeset bruker psykologi, historie og filosofi for å analysere virkelig godt lederskap og virksomhetsstyring. Han er partner i PROMETHEVS AS, og jobber med lederutvikling for styrer og konsernledergrupper i større norske virksomheter. Han er psykolog, filosof og økonom, og fagansvarlig på Executive Master of Management ved Handelshøyskolen BI. Eikeset har hatt ansvar for lederutvikling i Orkla og vært organisasjonssjef i Coca-Cola Drikker. 

Få med deg hans foredrag "Hva kan vi lære av Nansen" på Amesto Beyond.

 

”Den vinner, som tenker nytt og går frem. Å utvikle seg innebærer å bryte med det som har vært. ”Fridtjof Nansen.

Fridtjof Nansen var forsker, polarhelt og nobelprisvinner, en av de aller største humanistene som formet det moderne Norge. Han var uredd og målrettet, men hvor viktig var Nansens lederegenskaper for resultatet av ekspedisjonene?
Skal du lykkes som leder, må du ha troen på det du gjør, og du må ha tillit til deg selv og de rundt deg. Du må stake ut en kurs, og samtidig være nysgjerrig og stille nye spørsmål hele tiden. Nansen visste akkurat hva han gjorde, og kommuniserte sin tydelige visjon til en hel verden. Vanskelig? Ja, men ikke umulig. Det umulige tar bare litt lengre tid, svarte Nansen alltid.

Velkommen til Amesto Beyond 2019, et dypdykk i lederskap.

Ekspert på digitalisering og teknologi:

Konferansier Eirik Norman Hansen

Eirik Norman Hansen er en ekte og oppriktig teknologioptimist. Han holder energiske og inspirerende foredrag om digitalisering, teknologi, kunstig intelligens og roboter. Han har over 20 års erfaring som leder, rådgiver og forretningsutvikler, og har gjennom hele sin karriere jobbet med og for digitalisering og endring. Eirik er glad i å prate og elsker å holde foredrag. Han mener at godt foredrag skal være en fin og balansert blanding av underholdning og læring. Eirik ble kåret til ”Årets taler 2018” blant nesten 600 foredragsholdere på Talerlisten.

Velkommen til Amesto Beyond 2019

A matter of trust.

 

Meld deg på i dag! 

Testimonials

Noen tilbakemeldinger fra fjorårets arrangement:

"Dette var bra!! Fra start til slutt. Jeg er veldig imponert. Gleder meg til neste år." 


"Takk for et meget bra arrangement. Godt valg av foredragsholdere og tema for dagen. Inspirerende, engasjerende, relevant og proft gjennomført fra begynnelse til slutt."


"Tusen takk for invitasjonen! Veldig bra å fokusere på de menneskelige aspektene vi må ha øverst på agendaen i digitaliseringens fremdrift, definitivt noe som skiller dette fra mye annet som skjer."


"Den beste konferansen jeg noen gang har vært på. Tommel opp!!!!!"


Amesto Beyond 2019

It´s a matter of trust.

Har du lyst til å bli partner på Amesto Beyond?

Vi har noen standplasser tilgjengelig. Meld din interesse til event@amesto.no.