Aprila

Året er 2017. Per Christian Goller mener SMB markedet har for dårlige bankløsninger. Bedriftsmarkedet har tungrodde prosesser der det tar to uker å åpne en konto og tre uker å få kreditt. Sammen med Amesto begynner reisen på et heldigitalt bankalternativ for SMB markedet. Aprila bank ser dagens lys i januar 2018.

NextBridge Analytics

Året er 2016. Amesto og NextBridge etablerer sammen et nytt selskap i high-end segmentet av Business Intelligence - Big Data. Visjonen er å ta posisjon som den faglige referansen for bransjen.

House of Consulting

Året er 2013, og Mari Ann Vassgård går inn i en ny fase av livet og blir gründer. Med solid IT-kunnskap og 11 års erfaring fra bemanning og konsulentformidling starter hun et nettverksbasert konsulentselskap som spesialiserer seg på utleie av konsulenter innen IT og Prosjektledelse.

ConnectMyApps

Året er 2013. En irsk utvikler og en australsk markedsmann forundrer seg over at bedrifter hver eneste uke kastet bort verdifull tid med å skrive inn data på nytt manuelt eller å importere data fordi integrasjonen mellom ulike systemer og programmer ikke fungerer. ConnectMyApps ser dagens lys.

The Apartments Company

Året er 2013. Ilir Daci ser konturene av et spennende marked og starter Norwegian Apartments i Oslo i partnerskap med Spabo Eiendom. Selskapet vokser raskt, men gründeren får ikke utnyttet potensialet til fulle. I 2014 tar Daci og Spabo skrittet fullt ut og går sammen om å danne merkevaren The Apartments Company.

Amesto Global

Året er 2012. Tarsem Basran har en plan. Basran er en erfaren jurist, med bakgrunn som Asset Finance lawyer i London og Tokyo og flere års erfaring fra TMF Group. Hvorfor begrense Amesto til kun å levere til det nordiske markedet. «Amesto should go global»!

Amesto Solutions Purchasing

Året er 2010. En liten gruppe mennesker fra ulike innkjøpsmiljøer i Norge har en visjon om en digital portal for ordre- og innkjøpsprosesser. I 2011 signerer de en avtale med Amesto om å bygge opp en frittstående innkjøpsportal under Amesto Solutions Purchasing.

Payroll

Året er 2008, og tre av Amesto AccountHouses senior-økonomer har akkurat fått en god idè. Rene lønnskunder eksisterer ikke i Amesto, kun i en kombinasjon med regnskap. Hva med å rendyrke et eget lønnsområde?

Forretningsførsel eiendom

Året er 2006. Aberdeen, som er en av bransjens ledende Eiendomsforvaltere, savner tyngre regnskapskompetanse på sin kontraktsforvaltning. Lisbeth Bakken, en våken Amesto-leder, ser muligheter og et nytt forretningsområde er i gang.

Logistikk - Clockwork

Året er 1992. Jan Erik Gulbrandsrød jobber i Norsk Data og utvikler et logistikksystem for Unitor. I 2009, står han i Amestos lokaler med et fullt utviklet Clockwork-logistikksystem under armen og et brennende ønske om å utvikle løsningen videre under Amestos tak, som intraprenør.

Om Amesto

 

Amesto ble opprettet i 2002 og er et nordisk konsern med 1000 ansatte.  Konsernet består av virksomheter i Norden, New York, London og Amesterdam. Vi har spesialisert oss innen outsourcing av regnskap, HR og lønn, forretningssystemer innen CRM, ERP, HRM, IT-infrastruktur og Analytics, samt rekruttering og konsulentutleie. Mer om Amesto Group