Shared Value Partnership

Samarbeid mellom bedrifter er i ferd med å bli mer vanlig. Tiden da det ble ansett som risikabelt å samarbeide med andre bedrifter er forbi. Samarbeid betyr økt rekkevidde og muligheten til å modernisere og / eller nå nye målgrupper.

Sammen med Visma og Leger uten Grenser vil vi vise at partnerskap kan være nøkkelen til effektive, bærekraftige løsninger. Alle virksomheter har unike grunner for å arbeide mot et bærekraftig og rettferdig utfall. En god måte å oppnå de best løsninger er ved å skape nye måter å jobbe sammen på.

Ariane Spandow | Amesto
"
Alle virksomheter har unike grunner for å arbeide mot et bærekraftig og rettferdig utfall. 
En god måte å oppnå de best løsninger er ved å skape nye måter å jobbe sammen på. Vi er veldig stolte samarbeidspartnere med Leger Uten Grenser."

Ariane Spandow, ansvarlig for samfunnsansvar i Spabogruppen.

Om Amesto

 

Amesto ble opprettet i 2002 og er et nordisk konsern med 1000 ansatte.  Konsernet består av virksomheter i Norden, New York, London og Amesterdam. Vi har spesialisert oss innen outsourcing av regnskap, HR og lønn, forretningssystemer innen CRM, ERP, HRM, IT-infrastruktur og Analytics, samt rekruttering og konsulentutleie. Mer om Amesto Group