Amesto er på listen over Norges mest innovative selskaper i 2020.

Vi er stolte over å kunne si

Amesto er en av Norges mest innovative virksomheter.

Det er Innovasjonsmagasinet 2020-21 som presenterer listen over de 25 norske virksomhetene som er best i klassen på innovasjon. Amesto er for første gang i historien med i topp 25, og ranket som nr. 19. Det er ganske stort for oss og viser at innovasjon er mer enn nye produkter. Det handler om bærekraftige forretningsstrategier og nye belønningskriterier.

Juryen består av professor i innovasjon Ragnhild Nilsen, NHH’s Tor W. Andreassen, tidligere Innovasjon Norge sjef Gunn Ovesen, seriegründeren Andre Eidskrem, Computerworlds redaktør Henning Meese, InnoMag’s redaktør, Truls Berg og svenskenes globale innovasjonsekspert Leif Edvinsson.

Simplifying Business

Amesto har lenge vært først ute med innovativ teknologi.  Semine, en avansert regnskapsrobot, Aprila Bank som i dag når 130 000 SMB kunder med finansieringsløsninger og fange krill ved hjelp av AI er gode eksempler på dette. Vi har stor tro på at kombinasjonen av teknologi og mennesker kan skape unike tjenestekonsepter som kan forenkle forretningsdriften for mange. 

- Vi tror på kombinasjonen av ekte intraprenørskap og vekststrategi, sier Arild Spandow, CEO i Amesto.

 

Lønnsomhet og bærekraft er to sider av samme sak

Amesto har jobbet med det sosiale aspektet i business siden 2012. Konsernets eiere har implementert en 3P modell som tar utgangspunkt i å måle virksomhetene ikke bare utfra et økonomisk perspektiv, men også inkludere mennesker og miljø. Trippel bunnlinje innebærer at våre ledere må leverer på både People, Planet og Profit.

- Vi kaller det Corporate Social Value og opplever at dette skaper stolthet og mening rundt den jobben vi gjør, sier Ariane Spandow, Head of Corporate Social Value i Amesto.  

Hvis vi kan gjøre dette for biene, tenk hva vi kan gjøre for deg?

Bier er avgjørende for matforsyningen vår, men trues globalt. Et team fra Amesto NextBridge i Norge har vunnet Nordic SAS Hackathon 2020 med et prosjekt som tolker bienes karakteristiske bikubedans, slik at mennesker forstår det.

Mer om AI & Data Science

Hvordan Semine endrer bransjen

Semine er morgendagens regnskapsfører.

- Regnskapsroboten Semine vil ta bort repetitive oppgaver og gi oss muligheten til å bruke tiden på innsikt og analyse. Noe som faktisk gir bedrifter merverdi, sier CEO i Amesto AccountHouse, Siri Nilssen.

Mer om Semine

People, Planet and Profit

Bærekraftig ledelse.

Lønnsomhet og bærekraft er to sider av samme sak. Som leder i Amesto er Lars Rinnan stolt av å bli styrt på mer enn bare bunnlinjen. Hør hva han tenker om å levere på trippel bunnlinje og hvordan business-verden vil se ut i 2029.

Mer om våre verdier

en heldigitalisert Bank for SMB markedet

Aprila holder hjulene i gang.

Hvorfor får man digitale og raske banktjenester som privatperson, men ikke som bedrift? I 2018 hadde Per Christian Goller sett seg lei på tungrodde løsninger og sammen med Amesto startet han en heldigitalisert bank for SMB markedet.

Aprila har frem til nå lansert finansieringsproduktene Aprila Fakturasalg og Aprila Kassekreditt. Snart kommer en ny betalingstjeneste - en blanding av Vips og Klarna. Målet er at bedrifter skal kunne betale med Aprila alle steder.

aprila.no

Har du spørsmål eller lurer du på noe?

#askmore

Kontakt oss