Forretningssystemer

Amesto Solutions er spesialister på forretningssystemer innen CRM, ERP og HR. Vi leverer programvare og løsninger som effektiviserer små og store bedrifter i hele Norden.

Outsourcing

Amesto AccountHouse har spesialister som kan overta hele eller deler av regnskaps- og økonomiarbeidet i din bedrift. Våre spesialister kan ta over regnskap og lønn i tillegg til å fungere som økonomipartner.

Rekruttering

Top Temp har siden 1990 funnet tusenvis av medarbeidere og ledere til våre kunder innen privat og offentlig sektor Vi er spesialister innen bygg/anlegg, olje/gass, industri, økonomi/finans, IT, engineering og merkantile stillinger.

Oversettelsestjenester

Amesto Translations tilbyr oversetting til og fra alle språk samt prosjektledelse, språkvask, korrektur og DTP. Vi tilbyr også en rekke andre språkrelaterte tjenester.

Tolketjenester

Med kvalifiserte tolker på mer enn 100 språk og dialekter betjener vi kunder over hele landet. Amesto Tolk skaper forståelse når språket blir en utfordring

Konsulentformidling

Amesto House of Consulting leier ut konsulenter innen IT og Prosjektledelse. Gjennom vår nettverksmodell tilbyr vi tilgang til store deler av konsulentmarkedet fra ett sted.

NextBridge Analytics

Amesto og NextBridge har etablert et selskap i high-end segmentet av Business Intelligence - Big Data. NextBridge Analytics konsepter inkluderer bla gamification basert på Big Data for energibransjen, skreddersydde løsninger for SmartCity, samt Condition Based Monitoring innen bla samferdsel og infrastruktur.

Mer om Netbridge Analytics

115-620x355.jpg

Amesto Search & Selection


Vi er spesialister på rekruttering av ledere og nøkkelpersonell til stillinger innen IT, telecom og finans. Våre rådgivere har tung erfaring fra rekrutteringsbransjen, er sertifiserte testadministratorer og har DNV-sertifisering for rekrutteringspersonell. 

Mer om Search & Selection

Smarte plug & play integrasjoner

Bruker du mye tid på å skrive inn eller importere samme data i flere systemer? ConnectMyApps er et rimelig og smart integrasjonsystem som gjør det enkelt å knytte sammen forretningsapplikasjonene dine.

ConnectMyApps.com

CMA apps

Om Amesto

Amesto ble opprettet i 2002 og er et nordisk konsern med 1000 ansatte.  Konsernet består av virksomheter i Norge, Danmark, Sverige og UK med spesialisering innen outsourcing av regnskap, HR og lønn, forretningssystemer, oversettelse- og tolketjenester, samt rekruttering og konsulentutleie. Mer om Amesto Group