Forretningssystemer

Amesto Solutions er spesialister på forretningssystemer innen CRM, ERP og HR. Vi leverer programvare og løsninger som effektiviserer små og store bedrifter i hele Norden.

Outsourcing

Amesto AccountHouse har spesialister som kan overta hele eller deler av regnskaps- og økonomiarbeidet i din bedrift. Våre spesialister kan ta over regnskap og lønn i tillegg til å fungere som økonomipartner.

Rekruttering

Top Temp har siden 1990 funnet tusenvis av medarbeidere og ledere til våre kunder innen privat og offentlig sektor Vi er spesialister innen bygg/anlegg, olje/gass, industri, økonomi/finans, IT, engineering og merkantile stillinger.

Konsulentformidling

Amesto House of Consulting leier ut konsulenter innen IT og Prosjektledelse. Gjennom vår nettverksmodell tilbyr vi tilgang til store deler av konsulentmarkedet fra ett sted.

NextBridge Analytics

Amesto og NextBridge har etablert et selskap i high-end segmentet av Business Intelligence - Big Data. NextBridge Analytics konsepter inkluderer bla gamification basert på Big Data for energibransjen, skreddersydde løsninger for SmartCity, samt Condition Based Monitoring innen bla samferdsel og infrastruktur.

Mer om Netbridge Analytics

Digital bank for SMB markedet

Amesto har startet en heldigital bank for bedrifter sammen med en gjeng dyktige folk. I dag kan det ta opp til to uker å åpne en konto og tre uker å få kreditt for små og mellomstore bedrifter. Hos Aprila kan du bli kunde på fem minutter og få kreditt i løpet av sekunder. Aprila blir en fullverdig bank i løpet av vinteren og vil fortløpende tilby et bredt spekter av finansieringstjenester som integreres med kundenes regnskapssystemer. Hold deg oppdatert!

aprila.no

Smarte plug & play integrasjoner

Bruker du mye tid på å skrive inn eller importere samme data i flere systemer? ConnectMyApps er et rimelig og smart integrasjonsystem som gjør det enkelt å knytte sammen forretningsapplikasjonene dine.

ConnectMyApps.com

CMA apps

Om Amesto

 

Amesto ble opprettet i 2002 og er et nordisk konsern med 1000 ansatte.  Konsernet består av virksomheter i Norden, New York, London og Amesterdam. Vi har spesialisert oss innen outsourcing av regnskap, HR og lønn, forretningssystemer innen CRM, ERP, HRM, IT-infrastruktur og Analytics, samt rekruttering og konsulentutleie. Mer om Amesto Group