<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

People95_2120x670

#ASKMORE

Hvem er vi?

En del av Spabogruppen

Om Amesto Group.

Amesto er et familieeid selskap, etablert i 2002, med mer enn 1000 ansatte i Norden. Amesto spesialiserer seg innen regnskap, lønn og HR, forretningsløsninger, kunstig Intelligens og maskinlæring, security, identity, cloud technology og bemanning. Med Amesto Globals nettverk dekker konsernet også de fleste delene av Europa og Nord-Amerika. I år ble Amesto rangert som et av Norges tredje mest innovative selskaper, av innovasjonsaktøren InnoMag 

Spabogruppen er morselskap for Amesto og Spabo.
Eierne, familien Spandow, er aktive i driften og har et langsiktig perspektiv med fokus på trippel bunnlinje. Spabogruppen omsatte i 2020 for 1, 2 milliarder kroner og har over 1000 ansatte.  Gruppen forvalter verdier for kr 3,7 mrd. og har som mål å videreutvikle og forvalte egeneide boliger og næringseiendommer i inn- og utland.
 

Simplifying Business

Amesto-konsernet består av fire divisjoner.


Amesto AccountHouse
er en av de største aktørene innenfor regnskap-,  lønn- og HR -tjenester i Norge. Selskapet var først ute med en ny regnskapsrobot - Semine. Målsetningen er å bli en vesentlig nordisk aktør, der strategien er bidra til at våre kunder digitaliserer sine regnskap- og økonomiprosesser. Ved å overlate jobben til våre spesialister kan du føle deg trygg på å ha full kontroll på økonomifunksjonen. 

Amesto TechHouse består av flere selskaper som effektiviserer og automatiserer forretningsprosesser slik at kundene våre kan oppnå høyere verdiskapning. De er Nordens største Visma Partner og har spesialistkompetanse på programvare og tjenester innen ERP, CRM, HRM, BI, AI og Analytics. De leverer også løsninger innen IT-drift, integrasjon og infrastruktur. 


Toptemp er et av landets største rekrutterings- og bemanningsselskap og har siden 1990 funnet kvalifiserte medarbeidere og ledere til våre kunder innen privat og offentlig sektor. Toptemp tilbyr spesialist kompetanse innen IT, engineering, økonomi/finans, merkantile stillinger i tillegg til spesialist fagområder.

Amesto Global er et mindre selskap med hovedkontor i Irland. Selskapet tilbyr tjenester til internasjonale aktører innen alle av Amesto’s virksomhetsområder med et omfattende nettverk med samarbeidspartnere i større byer i verden.

I Amesto er vi tidlig ute med innovativ teknologi og satser på intraprenører, som starter, videreutvikler eller driver under Amestos tak i korte eller lengre perioder. Aprila Bank og ConnectMyApps er bare noen av våre intraprenører.

Spabo Eiendom

Spabo er et eiendomsfirma som har spesialisert seg på utleie av næringslokaler og leiligheter med sentral beliggenhet i Oslo og Moss. I 2012 ble tjenestespekteret utvidet til å inkludere Serviced Apartments gjennom The Apartment Company. Selskapet forvalter i dag 180 møblerte leiligheter på korttidsutleie. I mai 2020 utvidet gruppen ytterligere sitt tjenestetilbud med et selvbetjent vaskeri på Frogner i Oslo, Clean Kokos, og nok en filial på Grünerløkka året etter.

People, planet og profit er god eierstrategi.

Lønnsomhet og bærekraft bør ikke sees på som to ulike størrelser, men som to sider av samme sak, mener Arild Spandow, CEO i Amesto. Eierne har valgt å omdirigere et tidligere ensidig fokus på profitt til økt fokus på samfunn og mennesker gjennom det som kalles en Trippel Bunnlinje. Trippel bunnlinje innebærer at våre ledere må leverer på både People, Planet og Profit.

Eierne våre

«Vi er seriegründere, både barna og jeg. Hvert selskap er et nytt gründerprosjekt. Vi er ikke spekulanter, vi er utviklere og forvaltere. Vi bygger opp nye forretningsområder fra bunnen, eller kjøper opp og utvikler mindre selskaper med et langsiktig, bærekraftig perspektiv». Thor Spandow
Ariane Arild Jan Thor 466x466 IMG_4798

Trippel Bunnlinje

Det er god business å tenke trippel bunnlinje - people, planet og profit. Våre sosiale prosjekter er tett knyttet opp mot kjernevirksomheten. Å være verdiskapere med hodet og hjertet er dypt forankret gjennom våre eiere, ledere og mer enn 1000 ansatte. Det er en del av vårt DNA.

En av Norges mes innovative selskaper

Amesto er kåret til Norges syvende mest innovative virksomhet i 2023. For oss handler innovasjon om mer enn bare å øke profitten. Les mer om hvordan vi inkludere både People- og Planet-dimensjonen i innovasjonsprosjektene vi gjør.

Møt våre intraprenører

I Amesto har vi mange intraprenører som velger å bruke sine gründergener i en allerede etablert organisasjon fremfor å etablere egen virksomhet. Bli bedre kjent med våre intraprenører!

Amesto Trust Center

For å sikre at vi leverer teknologi og tjenester som våre kunder kan stole på, har vi etablert Amesto Trust Center. Målet er å gi deg som kunde all den informasjonen du trenger for å ta en kvalifisert beslutning om Amesto som tjenesteleverandør.