<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner IMG_9376 ATH NOV21 1920x607

SMARTE

Tjenester og løsninger.

Dette er hva vi leverer.

Amesto-konsernet består av flere selskaper som leverer teknologi, software, regnskap- og lønnstjenester, rådgivning, bemanning og konsulenter til nordiske og internasjonale bedrifter i alle størrelser. Vårt mål er å skape verdi og øke lønnsomheten for deg.

Outsourcing

Amesto er først ute med en ny regnskapsrobot. Kombinert med vår faglig ekspertise betyr det en helt ny hverdag for våre kunder. Ved å overlate Regnskap, lønn og HR til våre spesialister kan du føle deg trygg på å ha full kontroll på økonomifunksjonen

Forretningssystemer

Vi lever av å øke lønnsomheten for våre kunder. I over 20 år har vi jobbet for å forenkle forretningsprosesser og levere systemløsninger med tilhørende tjenester til Nordiske kunder innen ERP, CRM, BI og HRM. I dag er vi en av Nordens største Visma- og SuperOffice forhandlere.

Rekruttering og bemanning

Med øye for faglig kompetanse og personlige styrker er vi lidenskapelig opptatt av å finne rett person til rett jobb. Vi tror på kultur, arbeidsentusiasme og personlig utvikling. Dessuten har vi en teknologisk plattform som forenkler hverdagen for både kunde og kandidat.​​

AI & Data Science

Vi kan med hjelp av maskinlæring og AI systematisere og presentere enorme mengder data. Kunstig intelligens kan bidra med alt fra bedre beslutningsgrunnlag, automatisert kundeservice/chatbots, trafikkflyt, kundesegmentering til prediktive analyser om fremtidige ressursbehov.
Technology163-466x466

Business Intelligence

Business Intelligence handler om å samle relevant informasjon fra alle aktuelle kilder, og sammenstille og tilgjengeliggjøre dette på en slik måte at beslutningstakere på alle nivåer kan få den innsikten de trenger. La oss hjelpe deg treffe de riktige beslutningene for din bedrift.

Strategisk HR

Se for deg at du trenger HR-kompetanse, og så får du tilgang til den beste HR-avdelingen med fagkompetanse og erfaring. Amesto People & Culture gir ambisiøse ledere tilgang til kompetanse og entusiasme ved å stille dedikerte HR-sjefer til din disposisjon.

Global Services

At Amesto we provide a “one stop” tailored solution to clients seeking to operate in multiple jurisdictions by managing regulation, corporate governance, tax compliance and full back office delivery.

Digital Bank (SMB)

Hvorfor får man digitale og raske banktjenester som privatperson, men ikke som bedrift? Det har vi gjort noe med, og startet Aprila Bank. Som bedrift kan du få finansiering ifra regnskapssystemet ditt. Du trenger ikke skrive ut regnskap og annen dokumentasjon for å gå til banken. Banken har kommet til deg.

Amesto Aces

I samarbeid med Salesforce tilbyr vi unge mellom 18-30 år muligheten til å bli sertifisert Salesforce konsulent. Det er enormt mye å hente på å tenke nytt, og når det kommer til bemanning er ikke din beste medarbeider nødvendigvis den du tror. Vi skaper muligheter der andre ser utfordringer.

Meet Dottie

Meet Dottie er en moderne HR-løsning som hjelper deg å holde styr på ansatte, innføre gode prosesser og gjør deg til en fantastisk arbeidsgiver. Kom i gang på under 10 minutter. Dottie har ingen lange eller kompliserte avtaler, og finnes i forskjellige størrelser, basert på dine behov.
Amesto - tjenester

VERDIEN AV GRÜNDERGENER

Møt våre intraprenører.

I Amesto har vi mange intraprenører som velger å bruke sine gründergener i en allerede etablert organisasjon fremfor å etablere egen virksomhet. Bli bedre kjent med våre intraprenører!

#ASKMORE

Hva sier våre kunder om oss?

Aquatiq

Vi ser ikke noe behov for å ha ekspertise på alt det vi bruker av applikasjoner selv. Det bruker vi Amesto Solutions til. Det er de som er vår superbruker i systemene og hjelper oss med alt i det daglige. 

Ole Kristian Kirkerud. 
CFO

Union

Amesto AccountHouse har bidratt til å få gode rutiner på rapportering som har medført at vi kan rapportere både årsregnskap og kvartalsvis til våre investorer vesentlig raskere enn hva vi har klart tidligere.

Lars Even Moe
Partner Union Eiendomskapital

NHO

Vi valgte Amesto  fordi de presenterte en god mix av ny teknologi, et solid leveranseapparat, og en fornuftig prismodell. Bruk av skyløsningen Xledger i kombinasjon med Semine var en spennende og banebrytende løsning. Det var også en klar fordel for Amesto at de representerer norske eiere og hovedsakelig tilbyr norskutviklet teknologi. 

Arne Braathen Thyholdt
Økonomisjef

Helse Nord

Clockwork løser vårt samlede behov for styring av innkjøp og logistikk. Endelig har vi fått ett fellessystem med veldig gode statistikker og full kontroll på hva som kjøpes i hele foretaket

Raymond V. Pedersen
Prosjektleder og konsernansvarlig

Systema AS

Jeg så meg litt om i markedet, og etter litt leting falt valget til slutt på Visma.net. Deretter tok jeg kontakt med Amesto, hvor jeg ble møtt av en veldig hyggelig kontaktperson som hjalp meg med å få systemet på plass. Å gå over til et regnskapssystem i skyen har effektivisert driften vår og frigjort tid som vi heller kan bruke på andre mer verdiskapende ting.

 

Birgit Vegheim
Daglig leder

Asset Buyout Partners

Vi ble anbefalt Amesto AccountHouse av flere innenfor eiendomsbransjen da vi valgte å bytte, og vi anbefaler med glede vår partner videre til andre. Med in-house erfarne forvaltere og solid eiendomskompetanse er vi godt fornøyde med samarbeidet.

Henrik Melle
Finansdirektør

En leverandør du kan stole på

Amesto Trust Center.

For å sikre at vi leverer teknologi og tjenester som våre kunder kan stole på, har vi etablert Amesto Trust Center. Målet er å gi deg som kunde all den informasjonen du trenger for å ta en kvalifisert beslutning om Amesto som tjenesteleverandør.  Informasjonen dekker produkter og tjenester relatert til Security, Privacy, Transparency og Compliance. Fordi vi opererer nordisk og internasjonalt er informasjonen du finner her på engelsk.