Tjenester Amesto

Mulighetsrommet til forenkling er enormt når:

Teknologi, software og outsourcingstjenester er under samme tak.

Amesto-konsernet består av flere selskaper som leverer teknologi, software, regnskap- og lønnstjenester, rådgivning, bemanning og konsulenter til nordiske og internasjonale bedrifter i alle størrelser.  Vårt mål er å skape verdi ved å forenkle kundenes forretningsdrift og øke lønnsomheten.

Regnskap- og lønnstjenester

Bruk av kunstig intelligens flytter regnskapsbransjen fra å gi økonomiske råd basert på «hva skjedde», til å bruke prediksjon til å endre kurs i tide. Amesto er først ute med en ny regnskapsrobot. Kombinert med vår faglig ekspertise betyr det en helt ny hverdag for våre kunder.
Les mer
 

Business Software

Smarte løsninger og effektiv bruk av tid skaper konkurransekraft. I over 20 år har vi jobbet for å forenkle forretningsprosesser og levere systemløsninger til Nordiske kunder innen ERP, CRM og HRM. I dag er vi Nordens største Visma- og SuperOffice forhandler. Vi lever av å øke lønnsomheten for våre kunder.
Les mer
 

BI & Analytics

Beslutninger bør tas på innsikt og ikke magefølelse. I Amesto jobber vi med å skape forretningsverdi ved å bruke kundens og annen tilgjengelig data til å forbedre prosesser, kutte kostnader og fremskaffe bedre beslutningsgrunnlag. Vi gir deg økt innsikt i egen organisasjon og marked.
Les mer

Cloud Infrastructure

Dagens ansatte vil jobbe hvor de vil, når de vil og fra den enheten de vil. Vi kaller det Modern Workplace. Som kunde hos oss har du forretningsløsningene dine i skyen. Du kan drifte alle dine applikasjoner i vår LOIS-plattform, og du trenger aldri mer tenke på oppgraderinger, eller sikkerhet.
Les mer

AI & Robotics

For å ta de rette beslutningene nytter det ikke kun å gå etter magefølelsen. Vi trenger faktabasert innsikt. Ved hjelp av AI og Data Scientists kan vi systematisere og presentere data, automatisere kundeservice/chatbots og gi deg prediktive analyser. Mulighetsrommet er enormt!
Les mer

Konsulentformidling - IT

Akkurat nå mangler nesten 40 % av landets selskaper konsulenter. Vi har bygget en solid og sterk posisjon som konsulentformidler. Vårt nettverk av 7500 konsulenter har spesialisert teknisk kompetanse og lang erfaring med store og små digitaliseringsprosjekter.
Les mer
 

Rekruttering og bemanning

Med øye for faglig kompetanse og personlige styrker er vi lidenskapelig opptatt av å finne rett person til rett jobb. Vi tror på kultur, arbeidsentusiasme og personlig utvikling. Dessuten har vi en teknologisk plattform som forenkler hverdagen for både kunde og kandidat.​ ​
Les mer
 

Møt våre intraprenører

I Amesto har vi mange intraprenører som velger å bruke sine gründergener i en allerede etablert organisasjon fremfor å etablere egen virksomhet. Bli bedre kjent med våre intraprenører!
Les mer
 

Globale tjenester

Ønsker du å etablerer deg i nye markeder eller vokse internasjonalt? Amesto Global tilbyr internasjonale BPO-tjenester og fungerer som en "one-stop" tjenesteleverandør i over 50 land. Besøk nettstedet og les mer om hva vi kan hjelpe deg med.
Les mer

Digital Bank (SMB)

Hvorfor får man digitale og raske banktjenester som privatperson, men ikke som bedrift? Det har vi gjort noe med, og startet en heldigitalisert bank for SMB-kunder. Som bedrift kan du få finansiering inne i regnskapssystemet der du har oversikt. Du trenger ikke skrive ut regnskap og annen dokumentasjon for å gå til banken. 

Les mer

Amesto som samarbeidspartner

Hva har vi skapt av verdi for våre kunder?

Icon

Aberdeen Asset Management Norway

"Amesto Solutions kjenner eiendomsbransjen og snakker «samme språk» som oss. Vi foretrakk Amesto Solutions på grunn av rapporteringsverktøyet Amesto Analyze. Mange kan levere Visma Business, men bare Amesto...


Icon

Union

Amesto AccountHouse har bidratt til å få gode rutiner på rapportering som har medført at vi kan rapportere både årsregnskap og kvartalsvis til våre investorer vesentlig raskere enn hva vi har klart tidligere.


Icon

Uno-X Forsyning AS

– De leverer både på det økonomisk faglige og på teknologisk kompetanse og har utviklet seg fra å være en leverandør til å bli en dyktig samarbeidspartner jeg stoler fullt og fast på.


Icon

Internsikring AS

Internsikring får hjelp til regnskap og lønn, og de er godt fornøyd med at de selv slipper å holde seg oppdatert på skatter, avgifter og sykelønnsrapportering.


En leverandør du kan stole på

Amesto Trust Center.

For å sikre at vi leverer teknologi og tjenester som våre kunder kan stole på, har vi etablert Amesto Trust Center. Målet er å gi deg som kunde all den informasjonen du trenger for å ta en kvalifisert beslutning om Amesto som tjenesteleverandør.  Informasjonen dekker produkter og tjenester relatert til Security, Privacy, Transparency og Compliance. Her kan du lese mer om Personvernerklæringen.

Til Trust Center