Tjenester Amesto

Mulighetsrommet til forenkling er enormt når:

Teknologi, software og outsourcing-tjenester er under samme tak.

Amesto-konsernet består av flere selskaper som leverer teknologi, software, regnskap- og lønnstjenester, rådgivning, bemanning og konsulenter til nordiske og internasjonale bedrifter i alle størrelser.  Vårt mål er å skape verdi ved å forenkle kundenes forretningsdrift og øke lønnsomheten.

Outsourcing

Bruk av kunstig intelligens flytter regnskapsbransjen fra å gi økonomiske råd basert på «hva skjedde», til å bruke prediksjon til å endre kurs i tide. Amesto er først ute med en ny regnskapsrobot. Kombinert med vår faglig ekspertise betyr det en helt ny hverdag for våre kunder.
Mer om regnskap og lønn
 

Forretningsløsninger

Vi lever av å øke lønnsomheten for våre kunder. I over 20 år har vi jobbet for å forenkle forretningsprosesser og levere systemløsninger med tilhørende tjenester til Nordiske kunder innen ERP, CRM, BI og HRM. I dag er vi en av Nordens største Visma- og SuperOffice forhandlere.
Mer om forretningsløsninger
 

Digital Bank (SMB)

Hvorfor får man digitale og raske banktjenester som privatperson, men ikke som bedrift? Det har vi gjort noe med, og startet en heldigitalisert bank for SMB-kunder. Som bedrift kan du få finansiering inne i regnskapssystemet der du har oversikt. Du trenger ikke skrive ut regnskap og annen dokumentasjon for å gå til banken. 

Mer om Aprila Bank

HR når du trenger det

Se for deg at du trenger HR-kompetanse, og så får du tilgang til den beste HR-avdelingen med fagkompetanse og erfaring. Amesto People & Culture gir ambisiøse ledere tilgang til kompetanse og entusiasme ved å stille dedikerte HR-sjefer til din disposisjon. Nå kan små og store virksomheter få hjelp til alt innen fagfeltet HR.

Mer om strategisk HR

Business Intelligence

Business Intelligence handler om å samle relevant informasjon fra alle aktuelle kilder, og sammenstille og tilgjengeliggjøre dette på en slik måte at beslutningstakere på alle nivåer kan få den innsikten de trenger. La oss hjelpe deg treffe de riktige beslutningene for din bedrift.
Mer om BI
 

IT tjenester

Vil du jobbe når du vil, hvor du vil, fra den enheten du vil med «single sign on»? ​Som kunde hos oss har du forretningsløsningene dine i skyen og vi drifter dine applikasjoner trygt og sikkert. Vi er Microsoft Gold Partner, både på IT-drift, PowerBI og på samhandlingsverktøy som Office365.
Mer om IT-tjenester
 

AI & Data Science

Vi kan med hjelp av maskinlæring og AI systematisere og presentere enorme mengder data. Kunstig intelligens kan bidra med alt fra bedre beslutningsgrunnlag, automatisert kundeservice/chatbots, trafikkflyt, kundesegmentering til prediktive analyser om fremtidige ressursbehov.
Mer om AI

Rekruttering og bemanning

Med øye for faglig kompetanse og personlige styrker er vi lidenskapelig opptatt av å finne rett person til rett jobb. Vi tror på kultur, arbeidsentusiasme og personlig utvikling. Dessuten har vi en teknologisk plattform som forenkler hverdagen for både kunde og kandidat.​ ​
Les mer

Global Services

At Amesto we provide a “one stop” tailored solution to clients seeking to operate in multiple jurisdictions by managing regulation, corporate governance, tax compliance and full back office delivery.
Visit amesto.global

Møt våre intraprenører

I Amesto har vi mange intraprenører som velger å bruke sine gründergener i en allerede etablert organisasjon fremfor å etablere egen virksomhet. Bli bedre kjent med våre intraprenører!
Mer om intraprenørene

Amesto Studios

Vi hjelper deg med å flytte fysiske arrangementer inn i den digitale verden. For å gjøre det enkelt for deg som vet hva du trenger har vi laget pakkeløsninger for studio-opptak. Ta kontakt, så ordner vi det tekniske og sammen skaper vi magi!
amestostudios.no

Amesto som samarbeidspartner

Hva har vi skapt av verdi for våre kunder?

Icon

Aquatiq

"Vi ser ikke noe behov for å ha ekspertise på alt det vi bruker av applikasjoner selv. Det bruker vi Amesto Solutions til. Det er de som er vår superbruker i systemene og hjelper oss med alt i det daglige,...


Icon

Union

Amesto AccountHouse har bidratt til å få gode rutiner på rapportering som har medført at vi kan rapportere både årsregnskap og kvartalsvis til våre investorer vesentlig raskere enn hva vi har klart tidligere.


Icon

Uno-X Forsyning AS

– De leverer både på det økonomisk faglige og på teknologisk kompetanse og har utviklet seg fra å være en leverandør til å bli en dyktig samarbeidspartner jeg stoler fullt og fast på.


Icon

Internsikring AS

Internsikring får hjelp til regnskap og lønn, og de er godt fornøyd med at de selv slipper å holde seg oppdatert på skatter, avgifter og sykelønnsrapportering.


En leverandør du kan stole på

Amesto Trust Center.

For å sikre at vi leverer teknologi og tjenester som våre kunder kan stole på, har vi etablert Amesto Trust Center. Målet er å gi deg som kunde all den informasjonen du trenger for å ta en kvalifisert beslutning om Amesto som tjenesteleverandør.  Informasjonen dekker produkter og tjenester relatert til Security, Privacy, Transparency og Compliance. Her kan du lese mer om Personvernerklæringen.

Til Trust Center