Om Amesto konsernet

#askmore

Hvem er vi?

#askmore

Hvem er vi?

People, planet og profit

Om Amesto Group.

Amesto er et familieeid selskap, etablert i 2002, med mer enn 1000 ansatte i Norden. Vi spesialiserer oss på forretningsløsninger, kunstig Intelligens og analyse, IT drift, regnskap, lønn, HR og bemanning. Med Amesto Globals nettverk dekker vi de fleste delene av Europa og Nord-Amerika. I år ble Amesto rangert som et av Norges 25 mest innovative selskaper. 

Vi ønsker å bygge et selskap med hodet og hjertet, for å forenkle hverdagen for deg og skape et «Awesome Place to Work» for oss. 

Amesto har jobbet med det sosiale aspektet i business siden 2012. Konsernets eiere har implementert en 3P modell som tar utgangspunkt i å måle virksomhetene ikke bare utfra et økonomisk perspektiv, men også inkludere mennesker og miljø. Trippel bunnlinje innebærer at våre ledere må leverer på både People, Planet og Profit.

- Vi kaller det Corporate Social Value og opplever at dette skaper stolthet og mening rundt den jobben vi gjør, sier Ariane Spandow, Head of Corporate Social Value i Amesto.

Trippel bunnlinje

Det er god business å tenke trippel bunnlinje - people, planet og profit. Våre sosiale prosjekter er tett knyttet opp mot kjernevirksomheten. Å være verdiskapere med hodet og hjertet er dypt forankret gjennom våre eiere, ledere og mer enn 1000 ansatte. Det er en del av vårt DNA. 
Les mer
 

Eierene våre

«Vi er seriegründere, både barna og jeg. Hvert selskap er et nytt gründerprosjekt. Vi er ikke spekulanter, vi er utviklere og forvaltere. Vi bygger opp nye forretningsområder fra bunnen, eller kjøper opp og utvikler mindre selskaper med et langsiktig, bærekraftig perspektiv». Thor Spandow
Mer om hvem vi jobber for
 

Fakta

Spabogruppen er morselskap for Amesto Group AS og Spabo AS. Gruppen har et langsiktig perspektiv, og eierne er aktive i driften. Spabogruppen omsatte i 2019 for 1,3 milliarder kroner. 
Les mer
 

Møt våre intraprenører

I Amesto har vi mange intraprenører som velger å bruke sine gründergener i en allerede etablert organisasjon fremfor å etablere egen virksomhet. Bli bedre kjent med våre intraprenører!
Mer om intraprenørene

Norges mest innovative selskaper 2020

Amesto er kåret til en av Norges 25 mest innovative virksomheter. Les om hvordan AI-løsninger brukes for å redusere biedød, om regnskapsrobot og bærekraftig ledelse.
Les mer

Hva sier våre kunder om oss?

Vårt mål er å skape verdi ved å forenkle kundenes forretningsdrift. Her kan du lese mer om hva vi har levert av løsninger til noen av våre kunder, og hva de mener om Amesto som tjenesteleverandør.
Kundecase