#askmore

Hvem er vi?

#askmore

Hvem er vi?

Vi er verdiskapere

Om Amesto Group

Amesto er en del av Spabogruppen, en norskeid familiebedrift som eies av familien Spandow. Amesto ble opprettet i 2002. Konsernet består av virksomheter i Norden, New York, London og Amesterdam og er representert i over 50 land gjennom Amesto Global.

De harde fakta.

Amesto-konsernet består av fire divisjoner, Amesto Solutions, Amesto AccountHouse, Amesto TopTemp og Amesto Global. Vi er tidlig ute med innovativ teknologi og satser på intraprenører, som starter, videreutvikler eller driver under Amestos-tak i korte eller lengre perioder. Aprila Bank, Amesto Consulting, ConnectMy Apps er bare noen av våre intraprenører.

Spabogruppen er morselskap for Amesto Group AS og Spabo AS. Gruppen har et langsiktig perspektiv, og eierne er aktive i driften. Spabogruppen omsatte i 2017 for 1,3 milliarder kroner.

Antall ansatte.

Spabogruppen har totalt over 1200 ansatte. 500 er ansatte i Amesto Group, Amesto Solutions og Amesto AccountHouse, og 700 er ansatte i Amesto Top Temp AS, hvorav 100 jobber med administrasjon og salg ved kontorene i Oslo, Stavanger, Bergen, Kristiansand, Tønsberg og Lillestrøm.

Spabo AS.

Spabo ble startet på slutten av 1980 tallet. Gruppen forvalter verdier for kr 3,1 mrd. og har som mål å videreutvikle og forvalte egeneide boliger og næringseiendommer i inn- og utland.

I 2012 ble tjenestespekteret utvidet til å inkludere Serviced Apartments gjennom The Apartment Company. Selskapet forvalter i dag 180 møblerte leiligheter på korttidsutleie.

 

 

 


Eierne

«Vi er seriegründere, både barna og jeg. Hvert selskap er et nytt gründerprosjekt. Vi er ikke spekulanter, vi er utviklere og forvaltere. Vi bygger opp nye forretningsområder fra bunnen, eller kjøper opp og utvikler mindre selskaper med et langsiktig, bærekraftig perspektiv». Thor Spandow
Les mer
 

Corporate Social Value

Det er god business å tenke trippel bunnlinje. Det mener vi i Amesto. Vi velger å kalle det Corporate Social Value fordi vi ser verdien i den jobben vi gjør og det vi tilfører, både til våre selskap og til samfunnet vi opererer i.
Les mer
 

Kunder

Vårt mål er å skape verdi ved å forenkle kundenes forretningsdrift. Her kan du lese mer om hva vi har levert av løsninger til noen av våre kunder, og hva de mener om Amesto som tjenesteleverandør.
Les mer