<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Helt ærlig.

Tar du gode valg?

I Amesto tror vi at det handler om de små tingene, alle de små valgene du tar i løpet av en dag. Vi ønsker å skape en gnist for å få deg til å begynne å stille spørsmål. Det handler ikke bare om profitt, men om mennesker og planeten vår også. Vi tror store ting kan skje hvis du bare stopper opp litt og reflekterer over spørsmålet: Tar jeg gode valg? 

For helt ærlig. Det har faktisk noe å si, hvem du velger å jobbe for, eller med. Det har noe å si hvilken type leder du velger å være, hvilken leverandør du velger å samarbeide med, eller hvilke kanskje bittesmå men likefullt gode valgene du tar for miljøet hver dag. Du trenger ikke være perfekt, det er ikke vi heller. Du trenger bare å bry deg. 

Vet du ikke hvor du skal begynne?

Her kan du se hva vi har gjort. Håper det inspirerer deg til å ta gode valg?

 

Derfor behøver alle et klimaregnskap

Helt ærlig. Hva skal til for at alle bedrifter får mulighet til å ta mer bærekraftige valg? Vi tror nøkkelen ligger i innsikten man får i et klimaregnskap, mener Siri Nilssen i Amesto.

Les mer

Ville du ansatt en robot

Sikrer du egentlig dine ansatte, om du skyver teknologien unna for å bevare nåtidens jobber akkurat som de er? Beholder du konkurransekraften i fremtiden om du opererer i fortiden? Helt ærlig. Når morgendagens kunde banker på døra – kan du da med hånden på hjertet si at du har tatt gode valg?

Les mer

Fordomsfulle algoritmer

Helt ærlig. Det er på tide å sette AI-kompetanse og mangfold høyere på dagsordenen. Vi kan ikke ha brukt så mange år på å jevne ut forskjeller i samfunnet, for så å miste det i jungelen av algoritmer?

Les mer

Slik øker du profitt og sikrer bærekraft

Helt ærlig. Er det mulig å tjene penger og samtidig sikre bærekraftig drift? Svaret er ja, sier eier og CEO i Amesto, Arild Spandow. Men du kan ikke skape engasjement rundt bærekraft, miljø og kultur dersom organisasjonen din kun måles på profitt.

Les mer

50% kvinner er ikke mangfold

Helt ærlig. Tenker du også at du har gjort nok, når halvparten av ledergruppen er kvinner? Kjønnsbalanse er viktig, men det er ikke nok. Mangfold handler om å se hele mennesket og dyrke ulikheter i et miljø med like forutsetninger. Da først får du verdi av mangfold i bedriften din. Men hvor ...

Les mer

Tips til å lykkes med bærekraftig innovasjon

Helt ærlig. Hvor viktig er det at all innovasjon er bærekraftig? Innovasjon er vanskelig nok, om man ikke må tenke på mennesker og miljø samtidig?

Les mer

Dette løser data i kampen for god psykisk helse

I 2019 tok 650 nordmenn sitt eget liv. Helt ærlig. Er ikke det 650 for mange? Men hva om vi også kan redusere dette tallet ved bruk av teknologi?

Les mer