<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Jobb i Amesto

BLI BEDRE KJENT MED OSS

Business med hodet og hjertet.

Vi ønsker å bygge et konsern med hodet og hjertet, for å forenkle hverdagen for kundene våre og skape et «Awesome Place to Work» for oss.

Er du vår neste kollega?

Work somewhere awesome.

Vi skal være et sted der folk trives og jobber sammen mot samme mål. Der man er omgjengelige og sosiale, men også dypt dedikerte. Som medarbeider i Amesto er du en kulturbærer knyttet til vår visjon, «Awesome place to work» og vår misjon «Simplifying business». Vi går på jobb hver dag for å hjelpe våre kunder å forenkle sin virksomhet, så de kan bruke tiden på det som virkelig betyr noe. På jobb og i livet.

Vi skal være en arbeidsplass med høy tiltrekningskraft. Vi prioriterer ansattreisen og skaper engasjement og resultater ved hjelp av nære ledere, innsikt, kompetanse og deling. Våre ansatte har de skarpeste hodene og de varmeste hjertene. Er du leder i Amesto er du tett på medarbeiderne og oppriktig opptatt av at hver og en skal ha det bra. I år ble Amesto rangert som Norges tredje mest innovative virksomhet. Det er vi veldig stolte av.

Jobb - Amesto

Ledige stillinger

Her finner du en oversikt over konsern og selskaper i Amesto med link til egne karrieresider. Våre ansatte har de skarpeste hodene og de varmeste hjertene. Er vår neste kollega deg?
Kvadratisk 466x466 jordan-encarnacao-c0rplvWqyZk-unsplash

Vi som jobber her

Hvem kan vel bedre fortelle hvordan de opplever å jobbe i Amesto enn våre egne ansatte? Se videofilmene og bli bedre kjent med oss.
Ariane Arild Jan Thor 466x466 IMG_4798

Eierne våre

«Vi er seriegründere, både barna og jeg. Hvert selskap er et nytt gründerprosjekt. Vi er ikke spekulanter, vi er utviklere og forvaltere. Vi bygger opp nye forretningsområder fra bunnen, eller kjøper opp og utvikler mindre selskaper med et langsiktig, bærekraftig perspektiv». Thor Spandow

Spørsmål forandrer verden

Hos oss sitter det å stille spørsmål i ryggmargen. #askmore er en del av vårt DNA. Vi tror at det er de gode spørsmålene som driver oss og samfunnet videre. De åpner nye perspektiver, starter nye samtaler, får oss til å løfte blikket, undre og tenke fremover.

Samtidig krever utvikling en enkel tilnærming på komplekse spørsmål. Drømmer og ambisjoner trenger kraft, volum og timing for å bli realisert. Ambisjonen er at våre ansatte skal skape nye muligheter hver dag ved å stille de gode spørsmålene.  

Når vi får et spørsmål så føler vi oss sett og hørt. Å dele personlige historier med hverandre skaper nærvær, forståelse, toleranse, respekt, tillit og ikke minst tilhørighet.

Samarbeid med Fuelbox

Gjennom samarbeid med Fuelbox har vi som ansatt tilgang på flere tusen åpne spørsmål og nye samtalepakker hver eneste måned.

Dette mener vi skaper en bedre Work Life Balance. Vi håper tiltaket kan bidra til at våre ansatte oppdager nye sider ved sine nære relasjoner og at de tar med seg verdien av dette tilbake på jobb.

Nysgjerrig? Les mer på

#ASKMORE

Hva betyr det å eie med hodet og hjertet?

Vi bruker mye tid på jobben. Men spiller det egentlig noen rolle hvem som sitter på toppen? Vi mener ja, og har spurt CEO og eier Arild Spandow hva det betyr å eie med hodet og hjertet.