<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Amesto Trust Center

It's all about trust.

EN LEVERANDØR DU KAN STOLE PÅ

Amesto Trust Center.

For å sikre at vi leverer teknologi og tjenester som våre kunder kan stole på, har vi etablert Amesto Trust Center. Målet er å gi deg som kunde all den informasjonen du trenger for å ta en kvalifisert beslutning om Amesto som tjenesteleverandør.

Informasjonen dekker produkter og tjenester relatert til Security, Privacy, Transparency og Compliance. Innholdet på Amesto Trust Center er på engelsk fordi vi opererer både i Norden og internasjonalt.

Personvernerklæring

Amesto tar personvern på alvor og alle personopplysninger skal være trygge hos oss. Her finner du informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler om deg, herunder hvordan og hvorfor vi samler inn og bruker opplysningene, samt hvordan vi ivaretar sikkerheten, dine rettigheter og reglene i personvernlovgivningen.

Sikkerhetsavvik

Har du som kunde, ansatt eller leverandør av Amesto avdekket brudd på sikkerhet? Vennligst rapporter hendelsen så raskt som mulig i skjema her!
Ariane Arild Jan Thor 466x466 IMG_4798

Hvordan etterlever vi Åpenhetsloven?

Vi styrer etter trippel bunnlinje. Sosial bærekraft er gjennom dette en integrert del av vår kultur og styresett. Vår visjon: Life is now, work somewhere awesome gir en tydelig føring på at selskapet er svært opptatt av å ivareta sine ansatte når det gjelder et godt arbeidsmiljø og utviklingsmuligheter.
Nature51_466x466

Compliance

Amesto promises to always remain compliant with any and all applicable legislation, as well as industry specific standards and requirements. Additionally we strive to dynamically evolve our services to meet modern standards and customer requests relating to the compliance of our legal obligations.