<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Vi som jobber i Amesto

#worksomewhereawesome

Hvordan er det å jobbe i Amesto?

Hvem kan vel bedre fortelle hvordan de opplever å jobbe i Amesto enn våre egne ansatte? Se videofilmene nedenfor og bli bedre kjent med oss. 

SALG OG KUNDESERVICE

Møt Sven Erik

Sven Erik jobber med innholdsmarkedsføring, salg og kundeservice. Engasjement, lidenskap og humor gjør at han trives godt i Amesto.

HRM konsulent

Møt Lena

Lena deler hva hun liker best ved jobben sin som HRM konsulent.

 

SOLUTION ARCHITECT

Møt Göran

Göran jobber som Solution Architect. Å kunne utvikle seg sammen med kunder og kollegaer er hva han setter mest pris på i jobben sin.

Come and join us!

Vi trenger deg som brenner for forenkling, utvikling og problemløsning.

Vi vet at selv en stjernekandidat vil ikke kunne klare å prestere uten opplæring. Derfor legger vi stor vekt på at du får en god onboarding. Vi gjør mye for å drive utviklingen hos oss i disse dager. Det går fort, men ikke fort nok. Vi trenger derfor flere kloke teamplayers som vil være med oss å forenkle og bidra til samfunnsutvikling. Vi trenger deg som brenner for forenkling, utvikling og problemløsning. Mulighetsrommet er enormt i Amesto, både for deg og for oss.