<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner IMG_9126 AAH NOV21 1920x607

Åpenhetsloven.

Åpenhetsloven skal fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i produksjon av varer og levering av tjenester. Den skal også sikre allmennhetens tilgang til informasjon.

#askmore

Hvordan etterlever Amesto Åpenhetsloven?

Amesto-konsernet styres etter trippel bunnlinje: people, planet og profit. Sosial bærekraft er gjennom dette en integrert del av kulturen og våre ledelsessystemer.

Vår visjon: Life is now, work somewhere awesome gir en tydelig føring på at vi er svært opptatt av å ivareta våre ansatte når det gjelder et godt arbeidsmiljø og utviklingsmuligheter.

Det samme gjelder for våre leverandører og samarbeidspartnere. Det er en forutsetning at disse er tilsvarende opptatt av å ivareta menneskerettigheter og anstendig arbeidsforhold i sine verdikjeder.

Den 30. juni hvert år vil vi publisere redegjørelse i henhold til Åpenhetsloven. Last ned rapporten for aktsomhetsvurdering per konsern nedenfor.

Nature109_466x466

Amesto AccountHouse

Amesto AccountHouse er en av de største aktørene innenfor regnskap-,  lønn- og HR -tjenester i Norge.

Amesto TechHouse

Amesto TechHouse består av flere selskaper som effektiviserer og automatiserer forretningsprosesser. De er Nordens største Visma Partner og har spesialistkompetanse på programvare og tjenester innen ERP, CRM, HRM, BI, AI og Analytics. 

Amesto Toptemp

Amesto Toptemps virksomhet er innen rådgivning, salg og leveranse rekruttering- og bemanningstjenester. Virksomheten foregår fra selskapenes kontor i Oslo, men med tilstedeværelse i Lillestrøm, Tønsberg, Stavanger, Bergen og Kristiansand.

Spabo

Spabo er et eiendomsfirma som har spesialisert oss på utleie av næringslokaler og leiligheter med sentral beliggenhet i Oslo og Ålesund. Eiendomssektoren i Spabo er organisert gjennom konsernene Spabo Eiendom og Spabo Næring AS.

People51_466x466

Åpenhetsloven

Trenger du hjelp?

Vi har gjort det enkelt for bedrifter å komme i gang med bærekraftsarbeidet. Amesto Footprint har utviklet en digital løsning som sikrer en effektiv prosess.

Les mer og ta testen for å se om du blir truffet av Åpenhetsloven.