<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner 1920x607 getty-images-TjXrwsCKprs-unsplash

  

Topp 25 på innovasjon

Amesto er på listen for fjerde gang. Nå på 18. plass.

Det er Innovasjonsmagasinet 2023-24 som presenterer listen over de 25 norske virksomhetene som er best i klassen på innovasjon. Amesto er på listen, for fjerde året på rad. Denne gangen på 18. plass. Det er vi utrolig stolte av. For oss handler innovasjon om mer enn bare å øke profitten. Vi jobber hardt for å inkludere både People- og Planet-dimensjonen i innovasjonsprosjektene vi gjør.

Det er også i år en jury ledet av InnoMag’s redaktør, Truls Berg som har foretatt utvelgelsen av kandidater. Med i juryen i år var Ingvild Myhre, leder av Nasjonalt Innovasjonsråd, klimapsykolog Ragnhild Nilsen, Standard Norges direktør for energi, bærekraft og teknologi, Åse Lunde, tidligere finansminister Jan Tore Sanner, NTNU’s professor emeritus Arne Krokan, NHH’s Tor W. Andreassen, Computerworlds redaktør Anders Løvøy og svenskenes globale innovasjonsekspert Leif Edvinsson. Les hele saken i InnoMag her.

" Bærekraftig innovasjon begynner med et solid verdigrunnlag, dyktige ledere som vektlegger nye ideer og en god innovasjonsprosess. Det har Amesto, og det har spilt en viktig rolle for at selskapet har kommet på listen over Norges 25 mest innovative selskap fire år på rad ".

 

Truls Berg, norsk seriegründer og forfatter.
Leder av Open Innovation Lab of Norway. Kåret til en av de 10 viktigste i verden innen åpen innovasjon av Thinkers360

Amesto

Familieselskap som oser innovasjonskraft.

Vi er kanskje ikke i en spesielt sexy bransje, men det er ingenting i veien med våre ambisjoner. Vi er først og fremst verdiskapere, og vårt mål er å bygge et innovativt innsikts-lokomotiv!

Ungdom i arbeid

Amesto Aces.

Siste skuddet på stammen i vår intraprenør satsing er Amesto Aces. I samarbeid med Salesforce tilbyr de unge mellom 18-30 år muligheten til å bli sertifisert Salesforce konsulent. Det er enormt mye å hente på å tenke nytt, og når det kommer til bemanning er ikke din beste medarbeider nødvendigvis den du tror. Vi skaper muligheter der andre ser utfordringer.

Bærekraftsrapportering til SMB markedet.

Bevissthet rundt klimaavtrykk er noe som ikke bare angår verdensledere og de store bedriftene. For SMB markedet er det ofte mer utfordrende å gjøre gode klimavalg, og ikke mist kunne dokumentere og rapportere på klimaavtrykk. For det er lite tvil om at det etterhvert vil komme myndighetskrav, både nasjonalt og fra EU, om å dokumentere klimapåvirkning. Det vil Amesto endre på, og tilbyr nå Amesto Bærekraftsrapportering til SMB-markedet.

Aquaalarm

Norsk innovasjon viser vannkvalitet i sanntid.

En av det største utfordringene verden står overfor i årene fremover, er tilgangen på rent vann. Nå blir det mulig å måle vannkvalitet i sanntid. Det er spennende å kunne bidra til dette interessante innovasjonsprosjektet sammen med det norske startupselskapet AquaAlarm. Det dreier seg altså om en unik norskutviklet sensor, som vil overvåke vannkvaliteten fortløpende, og slå alarm om det er for mye bakterier eller urenheter i vannet.

Aprila Bank

Hjelper landets SMB-bedrifter.

Aprila Bank, intraprenør i Amesto, er et ekte barn av den digitale økonomien og stiftet på en innovativ idé: Skape en digital og effektiv bank for små og mellomstore bedrifter. Selskapet styrer etter 7 av FNs Bærekraftsmål og deres misjon er å hjelpe ledere med enklere bankprosesser og løsninger som bedrer likviditeten.

Eiendomsinnovasjon

Clean Kokos - digitalt vaskeri.

Clean kokos er ikke et renseri som tilbyr tjenester, men et godt alternativ til å vaske og tørke tøy hjemme. Vaskeri-konseptet er tuftet på delingsøkonomi og at alle ikke trenger å eie en egen vaskemaskin eller tørketrommel.

I tillegg er det lagt stor vekt på miljøaspektet. Her vasker du klærne dine i industrimaskiner som betyr at vasken blir like ren, men bruker mindre tid og vann. Det er også lagt vekt på å bruke miljøvennlig vaskemiddel med automatisk dosering. Alt du trenger for å komme igang er en app. 

HR-INNOVASJON

Time to Meet Dottie!

Vår nyeste intraprenør, Meet Dottie, har som ambisjon å forenkle HR-verden. Meet Dottie er en moderne HR-løsning som passer perfekt for små til mellomstore bedrifter. Med Dottie samler du enkelt bedriftens HR-tjenester i en enkel og brukervennlig app. Systemet gjør det enkelt å få kontroll på ansattinformasjon, og tilgjengeliggjør samtidig ferie- og fraværsoversikt, funksjoner for onboarding, dokumentsenter for personalhåndbok, elektroniske avtaler med BANK id signering og mye mye mer. Her finner du heller ingen skjulte kostnader med oppsett, sertifikater eller bindingstid. Bruk mindre tid på administrasjon, og mer tid på de ansatte.

MØT VÅR REGNSKAPSROBOT

Innovasjon og regnskap.

SEMINE er banebrytende med tanke på hva hun er i stand til å lese på en faktura. Tradisjonelle automatiserings- og effektiviseringsløsninger i regnskapsbransjen bygges ved hjelp av regler som fastsettes av mennesker. Dette gjøres også i SEMINE, men hun går lenger. Resultatet er langt høyere automatiseringsgrad enn andre løsninger som tolker fakturaer.

Se hvordan i denne filmen.

People - planet - profit

Hvem er vi?

Amesto er et familieeid selskap, etablert i 2002, med mer enn 1000 ansatte i Norden. Vi spesialiserer oss på forretningsløsninger, kunstig Intelligens og analyse, IT drift, regnskap, lønn, HR og bemanning. Med Amesto Globals nettverk dekker vi de fleste delene av Europa og Nord-Amerika. Vi har jobbet med det sosiale aspektet i business siden 2012. Trippel bunnlinje innebærer at våre ledere må leverer på både People, Planet og Profit.