innovasjon og bærekraft

Innovasjon og bærekraft.

Er det mulig å tjene penger på innovasjon,
samtidig som du bryr deg om mennesker og miljø? 

Ja, mener vi.

Innovasjon og bærekraft.

Er det mulig å tjene penger på innovasjon,
samtidig som du bryr deg om mennesker og miljø? 

Ja, mener vi.

#askmore

Spørsmålet er ikke om en skal satse på innovasjon, men hvordan?

Teknologi og digitalisering er ikke lenger et valg for virksomheter, om de ønsker å være relevante og lønnsomme. Spørsmålet er ikke om, det er hvordan. For det er måtene teknologien tas i bruk på som skiller dem som har ledertrøya på, og dem som blir løpt fra.

For oss i Amesto arbeider vi for at  bærekraft skal bli en del av vårt DNA. Vi lever etter det vi kaller «Innovation on the edge», som vi skiller ut som egne forretningsområder og jobber dedikert med, før løsningene implementeres i selskapets grunnstruktur. 

Teknologi + Innovasjon = Sant

Amesto har vi stor tro på at kombinasjonen av teknologi og mennesker kan skape unike tjenestekonsepter som kan forenkle forretningsdriften, og spare samfunnet for unødig miljøavtrykk.
Les mer
 

Norges mest innovative selskaper 2020

Amesto er kåret til en av Norges 25 mest innovative virksomheter. Les om hvordan AI-løsninger brukes for å redusere biedød, om regnskapsrobot og bærekraftig ledelse.
Les mer
 

Møt regnskapsrobotten Semine

SEMINE er en norsk start-up, utviklet av selskapet Semine. På eiersiden er Kistefos ved Christen Sveaas og Amesto. Amesto AccountHouse er partner på utvikling og innovasjon, samt innehar forhandlerrettigheter for løsningen. Løsningen er tilgjengelig på alle enheter. SEMINE er banebrytende med tanke på hva hun er i stand til å lese på en faktura.

Les mer om Semine
 

AI og maskinlæring

Har fått unge opp av sofaen og ned på løkka for å spille fotball.

Amesto har hjulpet startup’en SportsComputing med å utvikle en Shot Analyzer for appen KickerAce. Bærekraftelementet i dette prosjektet handler om å aktivisere barn og unge som i økende grad er inaktive og lider av fedme.

Ved å bruke videokameraet på mobilen får du automatisk gjenkjenning av fotballmålet og ballen, og når du setter i gang app’en ved å si «kick» får du analysert sparket ditt gjennom en avansert fysikkmodell. Du får analysert fart og plassering, og gjennom gamification kan du konkurrere med de andre på løkka eller kompisen i Brasil. 

Interesert i å vite mer?

Kontakt oss